Voetbal poster

Het zijn elke keer weer memorabele momenten: met elkaar op de bank te zitten terwijl  iedereen veel te fanatiek de spannende voetbalwedstrijden zit te kijken. Ons kikkerlandje is vele voetbalteams rijk die mooie wedstrijden hebben gespeeld tegen elkaar. Dit wil je natuurlijk op jouw muur hebben hangen! Welke voetbal posters hang jij in jouw kamer? Inspiratie vind je in deze blog!

Voetbalteams in de collectie

In onze voetbal poster collectie hebben wij vintage zwart-wit foto’s van onder andere de volgende voetbalclubs: AFC Ajax, Feyenoord, Sparta Rotterdam, SBV Excelsior, ADO Den Haag, NAC Breda, AZ, FC Utrecht en nog veel meer clubs. Daarnaast zitten er ook een aantal stadia foto’s in de collectie. Kijk hieronder meer naar een aantal voorbeelden:

Nederland is vele voetbalteams rijk die mooie wedstrijden hebben gespeeld. Deze voetbalteams hebben wij beschikbaar in zwart-wit design, wat zorgt voor een vintage en sfeervol effect. 

  • Het Nederlands elftal bestond in 1965 uit topvoetballers zoals Eddy Pieters Graafland, Frits Flinkevleugel, Guus Haak en Cor Veldhoen. In 1965 speelde ze een wedstrijd tegen Zwitserland in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De eindstand was 0-0. 
Voetbal poster
  • Voetbalclub FC Den Bosch bestond in 1966 onder andere uit de  voetballers Frans Olde Riekerink, Theo Borsten, Toon Brusselers en Karel Paulides. Deze groepsfoto werd gemaakt voordat ze de wedstrijd tegen NEC speelde. 
Voetbal poster
  • De voormalige voetbalclub Fortuna ‘54 speelde in 1963 een voetbalwedstrijd tegen Ajax en won deze met 2-1. Deze groepsfoto werd daarvoor genomen.
Voetbal poster

Ongeacht of je de voetbalclub wel of niet kent en of je de wedstrijd wel of niet hebt gezien, zoals je leest zit er achter elke foto een mooi verhaal. Daarnaast zorgen deze vintage wanddecoratie ervoor dat elke ruimte een sfeervolle uitstraling krijgt!

Voetbalstadions

Naast voetbal posters van de teams hebben wij ook een poster assortiment van voetbalstadions.

  • De Johan Cruijff ArenA is gelegen in Amsterdam waar voetbalclub Ajax traint. Het is geopend in 1966 en met 55.500 plaatsen is de Johan Cruijff ArenA het grootste voetbalstadion van Nederland. 
  • Stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, is het thuisstadion van voetbalclub Feyenoord. Leendert van der Vlugt en Johannes Brinkman hebben de moderne architectuur ontworpen wat goed is voor ruim 50.000 man en waar ook het Nederlands voetbalelftal regelmatig speelt.
  • Voor de Eindhovense voetbalclub PSV is het Philips Stadion het stadion waar zij dagelijks trainen. Ontworpen door de architecten Toon van Aken en Aart van den Pauwert is het Philips Stadion in 1910 geopend en heeft een capaciteit van 35.000 supporters. 
  • Het Cars Jeans Stadion is het voetbalstadion van ADO Den Haag. ADO staat voor Alles Door Oefening. Met een capaciteit van 15.000 supporters heeft het voetbalteam daar alle ruimte voor bij het Cars Jeans Stadion. 

Naast deze voetbalstadions hebben wij nog veel meer voetbalstadions als wanddecoratie beschikbaar op poster, een canvas schilderij en plexiglas schilderij. Ook zijn ze te bestellen in de kleuren blauw, grijs, groen en oranje. Wat is jouw favoriete voetbalstadion? Kijk snel op de website en bestel jouw favoriete voetbal poster!

Voetbal poster

Vintage voetbal spelmomenten

In de geschiedenis van Nederlandse Voetbal zijn er al veel prachtige momenten geweest. Deze actiemomenten wil je natuurlijk op jouw wand hebben hangen! 

  • FC Utrecht won in 1981 met 2-0 tegen Feyenoord. De vreugdesprong van Jan Monster na zijn doelpunt tegen Feyenoord is te zien op het design! 
  • Willy Carbo van FC Utrecht die een doelpunt maakte in 1982 tegen HFC Haarlem. Het vreugdevolle moment na zijn goal is ook vastgelegd op beeld. 
  • In 1975 behaalde NEC het kampioenschap van de eerste divisie door 1-1 te spelen tegen FC Volendam. Dit bijzondere moment van blijdschap is op deze poster te zien!
Voetbal poster

Naast bijzondere momenten van voetballers die zijn vastgelegd tijdens de wedstrijd, zijn er ook prachtige wanddecoratie van supporters! 

  • Deze voetbal poster van NEC supporters uit 1964 laat het moment van vreugde zien toen NEC tegen Alkmaar met 3-1 heeft gewonnen.
  •  In 1970 waren de trouwe FC Utrecht supporters te vinden bij de wedstrijd tegen Sparta. Het werd uiteindelijk 1-1. 

Zoals je leest zijn dit memorabele momenten wil je aan jouw wand hebben hangen. Kies jouw favoriete vintage voetbal poster en hang hem met trots aan jouw wand!

Voetbal poster

Must read: meer over de Vintage voetbal posters lees je hier

Jouw favoriete voetbal posters aan de muur!

Of je nu trots bent op een voetbalteam, het voetbalstadion van jouw stad of graag een vintage voetbal poster aan jouw wand wilt: bij Walljar bieden wij een ruim assortiment aan voetbal posters aan! Kijk bij onze Vintage Voetbal posters voor jouw favoriete voetbal poster en hang het snel aan jouw wand!

Collecties