Witte woonkamer

Witte woonkamer: zo creëer je een prachtig interieur!

RuimtesWalljar Redactie
Een witte woonkamer: het is uniek, maar kan prachtig uitpakken wanneer je het goed aanpakt. Wij geven je een aantal tips zodat jij de witte woonkamer van je dromen kunt creëren!
Moderne tv meubels

Moderne tv meubels: doe inspiratie op!

Tips & tricksWalljar Redactie
Op zoek naar moderne tv meubels voor in jouw interieur? Dit zijn de tv meubel trends van nu!
Bohemian keuken

Bohemian keuken: inspiratie en tips!

RuimtesWalljar Redactie
Een bohemian keuken is kleurrijk, vrolijk en onwijs knus. Op zoek naar inspiratie? Wij vertellen je graag meer over deze reizigers woonstijl en leggen uit hoe je zelf een bohemian keuken creëert!
Eetkamer inrichten

Eetkamer inrichten: 7x inspiratie en tips!

RuimtesWalljar Redactie
Ga je de eetkamer inrichten, dan zijn er verschillende overwegingen die je moet nemen. Wij hebben alles voor je uitgeschreven waardoor de eetkamer inrichten nog nooit zo makkelijk is geweest!
Romantisch interieur

Romantisch interieur: zo creëer je deze stijl!

RuimtesWalljar Redactie
Een romantisch interieur: het is sierlijk, heeft zachte kleuren en een warme sfeer. In deze blog lees je hoe je een romantisch interieur creëert!
Natuurlijk wonen

Natuurlijk wonen: 5 keer inspiratie & tips

RuimtesWalljar Redactie
Natuurlijk wonen: het is de laatste paar jaren een grote trend. Het is een woonstijl dat zorgt voor rust, een fijne sfeer en gezelligheid. Hoe je natuurlijk wonen in jouw interieur toepast? Wij vertellen het je in deze blog!
Tiny house

Tiny house: is klein wonen wat voor jou? | Dé complete gids!

RuimtesWalljar Redactie
Klein wonen in een tiny house: waar begin je eigenlijk? Na het lezen van deze gids heb je een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken als je een tiny house wilt kopen en weet je gelijk of klein wonen nou écht wat voor jou is!
Kleine tuin inrichten

Een kleine tuin inrichten: zo pak je het aan!

RuimtesWalljar Redactie
Ga jij een kleine tuin inrichten? Wanneer je maar een beperkte hoeveelheid ruimte hebt, kan het lastig zijn om het praktisch, maar ook gezellig in te richten. Wij geven je een aantal tips om jou hierbij te helpen!
Jaren 30 badkamer

Zo creëer je een jaren 30 badkamer!

RuimtesWalljar Redactie
Een jaren 30 badkamer: het heeft een onwijs unieke en elegante stijl. Weten hoe je zo’n jaren 30 badkamer creëert? Wij leggen je alles uit in deze blog!
Wanddecoratie voor buiten

Wanddecoratie voor buiten: leuk voor in de tuin!

RuimtesWalljar Redactie
Op zoek naar wanddecoratie voor buiten? Wij vertellen je welke wanddecoratie het meest geschikt is voor buiten en welke schilderijen het leukst zijn om toe te passen!
Japans interieur

Een Japans interieur creëren: gebruik deze 6 tips!

RuimtesWalljar Redactie
Een Japans interieur groeit steeds meer in populariteit. Minimalistisch, rustgevend en onwijs modern. Ontdek in deze blog hoe je een Japans interieur creëert!
Geel interieur

Geel interieur: zo pas je geel toe in jouw interieur!

RuimtesWalljar Redactie
Met een geel interieur ben je altijd verzekerd van een vrolijke sfeer in huis.  Jouw huidige interieur omtoveren tot een geel interieur? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje!