Kantoor inrichten

Maak jouw kantoor uniek 

met designs op maat

Bezig met het kantoor inrichten? Op kantoor is kunst een bron van inspiratie, motivatie en creativiteit. Zowel voor personeel als bezoekers heeft kunst een positieve werking. Beelden, vormen en kleuren zenden namelijk prikkels naar je hersenen die vervolgens je stemming en gedrag beïnvloeden! Met de kantoor wanddecoratie van Walljar zorg jij ervoor dat de werksfeer flink wordt verbeterd. 

Custom designs

Kantoor wanddecoratie is het meest uniek wanneer jouw eigen ontwerp aan de wand hangt. Denk aan een bedrijfslogo, een foto van het team of een ander design dat laat zien waar jouw bedrijf voor staat. 
Naast zelf een ontwerp insturen, is het ook mogelijk om jouw idee te bespreken met ons design team. Onze designers denken graag met jou mee en kunnen jou ondersteunen bij de vormgeving van het idee. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en wij zorgen voor de perfecte op maat gemaakte kantoor wanddecoratie! 

Collectie designs

Naast custom designs hebben wij ook een ruim assortiment voor jou klaarliggen die perfect past in kantoorruimtes. Van motivatie posters om de motivatie onder werknemers op te krikken, tot aan prachtige fotografische of typografische kunst. Je kunt voor kleurrijk en vrolijk gaan, of juist voor rustgevend en kalm. De opties zijn eindeloos: een kantoor inrichten is nog nooit zo leuk geweest! Ontdek hier ons gehele assortiment kantoor decoratie. 

Logo aan de muur

Jouw logo in jouw gewenste formaat in 3D aan de muur? Ook dit is mogelijk! Een logo aan de muur ziet er niet alleen onwijs tof uit, het blijft ook bij mensen hangen. Zo maak je gelijk een goede eerste indruk wanneer mensen jouw kantoor instappen en straal je duidelijk uit waar jouw bedrijf voor staat. Kies uit Plexiglas, Forex, Dibond, Dibond Butler Finish of Re-board. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op! 

Behang, textielwanden en meer..

Van een uniek gepersonaliseerd behang tot aan textielwanden en meer. Laat jouw kantoorwanden spreken! Wat je ook in gedachte hebt, wij kunnen het voor je realiseren. Een keuze uit diverse materialen, formaten en designs. Neem contact met ons voor meer informatie! 

Kantoor inrichten met wanddecoratie

Op zoek naar mooie kantoor wanddecoratieBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

€6,99€4,99
€6,99€4,99
€6,99€4,99
€6,99€4,99
€6,99€4,99
€6,99€4,99
€6,99€4,99

Steden collecties

Rotterdam

Kantoor inrichten

Amsterdam

Kantoor inrichten

Groningen

Kantoor inrichten

Den Bosch

Kantoor inrichten

Breda

Kantoor inrichten

Utrecht

Kantoor inrichten

Nijmegen

Kantoor inrichten

Den Haag

Kantoor inrichten

Eindhoven

Kantoor inrichten

Tilburg

Kantoor inrichten

De opties zijn eindeloos 

Zoals we graag zeggen: jouw muren, jouw regels. Maak er wat unieks van! De opties zijn eindeloos. Niemand werkt met plezier in een kale en kille ruimte zonder dat er een prettige sfeer hangt. Met kantoor wanddecoratie tover je jouw kantoor om in een fijne en gezellige ruimte.

Maatwerk: voor elke ruimte een oplossing

Van formaat en designs naar wens tot een keuze uit verschillende materialen. Wij maken van jouw wensen werkelijkheid. Of je nou een klein schilderij wilt, een gehele muur, behang, textielwanden of muurcirkels. Voor het kantoor inrichten met wanddecoratie ben je bij Walljar aan het juiste adres.

Op welke materialen leveren jullie wanddecoratie?

Walljar biedt de standaard materialen poster, canvas en plexiglas aan. Heb je een ander materiaal in gedachte? Leuk! Naast de standaard materialen waar wij de prints op drukken, zijn er altijd meer mogelijkheden. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Kan ik ook maatwerk bestellen?

Walljar maakt het mogelijk maatwerk via de chat op de site te bestellen. Klik hier om jouw persoonlijke idee op maat te bespreken.


Welke formaten wanddecoratie leveren jullie?

Bij Walljar kun je terecht voor speciale maatwerk opdrachten. Wij leveren namelijk specifieke formaten en afmetingen, van klein tot juist heel groot formaat. Ons designteam denkt graag met jou mee en kan jou ondersteunen bij de vormgeving van het idee. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en wij zorgen voor de perfecte op maat gemaakte kantoor wanddecoratie voor jou.


Hoe worden de posters en schilderijen verpakt?

De kantoor wanddecoratie zal verpakt worden in een laag plastic, waarna deze in een kartonnen verpakking wordt opgestuurd.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij bieden vanaf een bestelwaarde van €39 gratis verzending in Nederland en België! Bij bestellingen onder €39 bedragen de verzendkosten €4,95.

Kantoor inrichten
Kantoor inrichten

Maak je kantoor compleet!

Wanddecoratie is onmisbaar in een kantoor. Van het bevorderen van de productiviteit tot een fijne plek voor het ontvangen van klanten: met de posters en schilderijen van Walljar zorg je voor de juiste sfeer op kantoor. Koop nu jouw unieke kantoor wanddecoratie!