Over ons


Jouw muren, jouw regels

Walljar heeft er een missie van gemaakt om lege muren aan te pakken. We zien in veel omgevingen dat er niet wordt gedacht aan het creëren van een fijne sfeer. Een ruimte met witte muren en zonder karakter is natuurlijk voor niemand motiverend. Dat zien wij graag anders! Onze producten brengen leven in de brouwerij en zorgen voor een goede sfeer in iedere omgeving.


Waarom kiezen voor Walljar

Wij bieden volledige customer experience! Mensen komen terug voor het warme ontvangst, uitgebreide collecties, de all-round shopping ervaring en customer care. 
Wij zijn de troublemaker in de gevestigde orde van muurdecoratie. Wij doorbreken iedere taboe door te doen waar wij goed in zijn, het maken van killer designs. Onze mix van stijlen en invloeden is te voelen in onze website, prints en de Walljar ervaring.

''Bij Walljar werken we elke dag aan nieuwe designs

om jouw lege muren op te vullen met inspirerende prints.''

Producten

Walljar levert prints, gedrukt in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je kunt bij ons jouw print laten drukken op plexiglas, canvas of op een poster. 

Een print op plexiglas wordt direct op de achterkant van het plexiglas gedrukt. Het plaatmateriaal heeft een glanzende en gladde afwerking. 
Ga je liever voor een minder shiny look? Dan is het vertrouwde canvas een perfecte keuze: het is duurzaam, betaalbaar en bevat de kleur en textuur die je ervan verwacht. Uiteraard wordt het doek verstevigd door middel van een houten frame. 
Ben je op zoek naar een poster? De posters van Walljar zullen je zeker helpen om een inspirerende omgeving te hebben! De prints zijn gedrukt op 240 grams satijn fotopapier, dit premium fotopapier geeft een matte uitstraling aan de print.

Maak nu jouw eigen ontwerp!

Er is natuurlijk ook nog de optie om een eigen ontwerp in te dienen. Heb jij nou een super leuke foto die je echt wilt laten afdrukken op een poster, canvas schilderij of plexiglas schilderij? Klik dan op: eigen print ontwerpen.

We hebben al vele klanten mogen helpen die hun foto bij ons hebben laten drukken. Hier zijn mooie designs uitgekomen waar onze klanten blij mee waren en waar wij trots op zijn. Wacht dus niet langer en stuur jouw foto in!

Versterk ons team

Kom jij ons team versterken? Wij zijn een jong, Nederlandstalig team, waar goede ideeën boven titel, leeftijd of zelfs ervaring gaan. Kom werken in een creatieve omgeving naast Rotterdam Centraal Station. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Waar wij voor staan

Over ons Walljar

Kwaliteit

Over ons Walljar

Customer care

Over ons Walljar

Plezier

Over ons Walljar

Talent

Over ons Walljar
Over ons Walljar

Bekijk onze collecties!

Bekijk nu onze collecties en kies jouw favoriete print uit!

Bedrijfsinformatie

Adres

Schiekade 189,

3013 BR Rotterdam,

Nederland


Contact

info@walljar.com

+3110-2613977


Meer zien?

Volg ons dan op Pinterest, Instagram, Facebook en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie!