Over ons


Life’s too much fun for boring walls.

We lezen zelfhulpboeken, doen aan detox kuren en retraites, maar de plek waar we de meeste tijd doorbrengen en waar we de meeste inspiratie uit zouden moeten halen vergeten we vaak: jouw thuis. De bron van ons leven. De plek waar ons levensgeluk begint. Het leven van een gelukkig leven begint bij jezelf, bij jou thuis. Maak jouw huis de afschildering van wie jij wilt zijn als persoon. Een gelukkig en succesvol leven ontstaat vanuit een inspirerende woonomgeving waar je tot rust komt en plezier in het leven wordt ontwikkeld. De plek waar jouw creativiteit zich ontwaakt!


Waarom Walljar?

Wij bieden volledige customer experience! Mensen komen terug voor het warme ontvangst, uitgebreide collecties, de all-round shopping ervaring en customer care. 
Wij zijn de troublemaker in de gevestigde orde van muurdecoratie. Wij doorbreken iedere taboe door te doen waar wij goed in zijn, het maken van killer designs. Onze mix van stijlen en invloeden is te voelen in onze website, prints en de Walljar ervaring.

‘’We will make you love your walls!’’

Producten

Jouw favoriete designs laat je bij Walljar drukken op plexiglas, canvas of op een poster. Alle prints worden in Nederland gedrukt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Naast de designs op verschillende materialen shop je bij ons ook prachtig (zelfklevend) fotobehang, moscirkels, lijsten en kamerschermen. 

Maak nu jouw eigen ontwerp!

Je kunt jouw eigen ontwerp bij ons laten drukken. Laat ‘m afdrukken op poster, canvas of plexiglas door te klikken op: eigen print ontwerpen.
Een custom design nodig voor je bedrijf? Zoals je bedrijfslogo of foto van het team op de muur? Lees dan onze zakelijke pagina

We hebben al veel klanten mogen helpen die hun foto bij ons hebben laten drukken. Hier zijn mooie designs uitgekomen waar onze klanten blij mee waren en waar wij trots op zijn. Wacht dus niet langer en stuur jouw foto in!

Waar wij voor staan

Over ons Walljar

Kwaliteit

Over ons Walljar

Customer care

Over ons Walljar

Plezier

Over ons Walljar

Talent

Versterk ons team

Kom jij ons team versterken? Wij zijn een jong, Nederlandstalig team, waar goede ideeën boven titel, leeftijd of zelfs ervaring gaan. Kom werken in een creatieve omgeving naast Rotterdam Centraal Station. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Bedrijfsinformatie

Adres

Schiekade 189 unit 2.01,

3013 BR Rotterdam,

Nederland


Contact

info@walljar.com

+3110-2613977


Meer zien?

Volg ons dan op Pinterest, Instagram, Facebook en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie!