UNIQUE WALL DECORATION FOR EVERY INTERIOR

We zijn een Nederlands team van ontwerpers, gevestigd in Hartje Rotterdam en hebben een grote passie voor wanddecoratie die we graag met je delen. Het is dan ook onze missie om iedereen net zo enthousiast te maken voor wanddecoratie als dat wij dat zijn! We bieden unieke wanddecoratie in verschillende materialen voor elk interieur! 


Wie zijn wij?

Walljar is een samensmelting van de woorden Wall (Muur) en Jar (Pot). In deze pot komen al onze unieke en gevarieerde smaken samen! En zeg nou zelf? Het bekt ook best lekker. We vullen deze pot continu aan met nieuwe ontwerpen die door ons eigen design team worden gemaakt. Dit maakt ieder ontwerp uniek!


We zitten altijd bovenop de nieuwste trends en creëren wanddecoratie voor in ieder interieur!

Meer dan posters!

Buiten ons brede poster assortiment biedt Walljar ook acrylglas, canvas en fotolijsten in verschillende materialen aan! 

Hoe werkt het? Ieder uniek design wat we aanbieden is verkrijgbaar als een poster, ingelijste poster, op canvas of als acrylglas. Vind jou favoriete designs en kies het materiaal wat past bij de sfeer die je wilt je uitstralen!


Ingelijste posters geven een huiselijke sfeer, maken indruk en doen het altijd goed! We drukken onze posters op 240 grams Premium Silk fotopapier. Dit papier is luxer en daardoor steviger en heeft een matte uitstraling. 


Je poster komt nog mooier naar voren in een van onze fotolijsten van aluminium, zwart hout, eiken of walnoot. We bieden deze aan in verschillende formaten en zijn ingelijst met acrylglas. We werken graag met dit materiaal omdat het erg sterk, krasvast en van hoge kwaliteit is. Acrylglas is duurder dan glas en ook nog eens veel lichter. Perfect voor het inlijsten van jouw posters of foto's. Onze houten fotolijsten worden in Nederland geproduceerd en zijn van echt hout, dus geen MDF waardoor ze nooit zullen doorhangen en altijd goed blijven.


Acrylglas en canvas zijn ook prachtige manieren om jouw favoriete ontwerp mee te laten zien. Je hangt deze op door middel van een blind ophangsysteem (Zit er altijd standaard bij). Acrylglas en canvas zijn beiden opvallend, gedurfd en een echt kunstwerk aan je muur. 

Je eigen foto of ontwerp aan de muur!

Heb je een design van ons gezien wat je aanspreekt maar wil je het net even iets anders? Heb je zelf een creatief idee of een eigen geschoten foto die je bijvoorbeeld heel graag op acrylglas aan je muur zou willen hebben? 


We helpen je heel graag bij het vormgeven en realiseren van jou ontwerp! Mail naar info@walljar en we staan voor je klaar om er samen iets moois van te maken!


Ben je op zoek naar mooie wanddecoratie voor jouw bedrijfruimte?  Ook dan kun je ons mailen of neem een kijkje ter inspiratie op onze zakelijke pagina.

Versterk ons team

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan ons jonge, gedreven en Nederlandstalige team versterken! We werken in een creatieve omgeving in het bruisende hart van Rotterdam. Interesse? Solliciteer vandaag nog!
BEDRIJFSINFORMATIE
Get in touch
Meer zien? Volg ons dan op Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie! 
 • Adres
  Scheepmakershaven 29A,
  3011 VA, Rotterdam,
  Nederland
 • Contact
  info@walljar.com
  +31110-2613977

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key