Wanddecoratie meisjeskamer: voor meisjes is het belangrijk om een fijne slaapkamer te hebben waar ze rustig kunnen slapen, maar ook gezellig met een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje kunnen spelen. Ze moeten hun eigen fantasiewereld kwijt kunnen in hun eigen kamer! Wanddecoratie is daar heel belangrijk, maar wat is nou het leukst voor meisjes? Lees het in deze blog.

Kids collectie voor de kleine meisjes

In de kids collectie van Walljar zal voor ieder meisje wel wat leuks zitten! Of jouw meisje nu juist lieve en schattige of juist stoere en avontuurlijke wanddecoratie wil, voor ieder wat wils. Het zijn de perfecte illustraties zodat ze de rust hebben om te slapen, maar het ook leuk vinden om ernaar te kijken en een eigen fantasiewereld omheen te verzinnen.

Ga voor wanddecoratie meisjeskamer op avontuur naar een tropisch oord! Een zebra, neushoorn, aap, panda een tijger en nog veel meer: met de Safari collectie kan jouw meisje samen met de dieren haar eigen fantasiewereld bedenken!

Wanddecoratie meisjeskamer

Deze print met het dierenalfabet maakt het heel erg leuk om het alfabet te leren kennen! Naast het gehele alfabet, bieden wij ook de losse letters aan. Zo kan je bijvoorbeeld de naam van jouw kleintje of de initialen aan de wand hangen. De wanddecoratie meisjeskamer is op deze manier schattig en functioneel!

Must read: heb je naast wanddecoratie meisjeskamer weinig of geen inspiratie hoe je de inrichting voor in de meisjeskamer moet aanpakken? Speciaal voor jou: 10 ideeën voor in de meisjeskamer!

Wanddecoratie meisjeskamer

Collecties voor de tienermeiden

Naast de initialen van jouw meisje, is het ook erg leuk om het sterrenbeeld van jouw kindje in de meisjeskamer te hangen. Deze wanddecoratie zal rust uitstralen door de rustige kleuren! De Mindfulness collectie van Walljar is daar perfect voor. Naast de sterrenbeelden is ook deze Maan Ster Vlinder poster aan de muur!

Wanddecoratie meisjeskamer

Ohara Koson posters

Planten in de slaapkamer zijn leuk, maar voor in de kinderkamer is het natuurlijk niet handig, het kan alleen maar kapot gaan. Kies er daarom voor geillustreerde bloemen of planten aan de muur. Hang bijvoorbeeld de Lotus Flower en Water Lily van Ohara Koson op aan de muur. Het is kunst en ziet er ook nog eens sfeervol en gezellig uit!

Wanddecoratie meisjeskamer

Meisjeskamer muurcirkels

Een opkomende trend wat steeds vaker te zien is zijn muurcirkels! Het zal de meisjeskamer een verfrissend en gezellige look geven. Hang bijvoorbeeld de Larkspur III of de Willow van William Morris op!

Tip: om alles te lezen over deze nieuwe muurcirkel trend, lees deze blog!

Wanddecoratie meisjeskamer

Persoonlijke touch

Een fotowand met de favoriete wanddecoratie van jouw meisje staat leuk in elke meisjeskamer. Klik hier voor inspiratie van fotowanden! Daarnaast kan een combinatie van wanddecoratie met eigen foto’s er erg leuk uit zien. Op deze manier krijgt de meisjeskamer een persoonlijke touch! 

Als jouw meisje haar eigen creativiteit kwijt wil aan de muur, is een eigen kurk muur een ideale oplossing! Hier kan zij al haar foto’s en eigengemaakte kunstwerken kwijt. Hoe je een eigen kurk muur maakt lees je in deze blog.

Wanddecoratie meisjeskamer

De perfectie wanddecoratie voor de meisjeskamer!

Wanddecoratie meisjeskamer: of je nu kiest om wanddecoratie van de kids collectie, de mindfulness collectie, een design Ohara Koson of een muurcirkel op te hangen, voor iedere meisjeskamer hebben wij wel iets geschikts! Ga snel naar de website en kies de favoriete wanddecoratie voor de meisjeskamer!
Ruimtes