Een unieke collectie voor de liefhebbers van voetbal posters

Vintage voetbal posters van unieke momenten uit de mooiste wedstrijden! 

Vintage voetbal posters

Ben jij een echte voetballiefhebber en ben je erg fan van posters uit de voetbalgeschiedenis? Walljar biedt een breed assortiment unieke vintage voetbal posters aan, die te gek zullen staan aan jouw wand! 

Voetbal posters
Voetbal posters

Onze collectie: vintage voetbal posters

De vintage voetbal poster collectie bestaat uit zwart-wit foto’s van historische wedstrijden van jouw club! Denk aan die fantastische kampioenswedstrijd die je nooit meer zult vergeten. Of dat o-zo belangrijke promotieduel waarin jouw club de eredivisie wist te bereiken! De voetbal posters en prints zijn echte ‘eyecatchers’ die met een karakteristieke uitstraling erg gaaf in jouw interieur zullen uitkomen.

Voetbal posters
De vintage trend 
Vintage is een razend populaire trend, die sinds een tijdje is teruggekomen. We zien de trend niet alleen terug in kleding of meubels, maar ook in wanddecoratie en andere accessoires. De vintage voetbal poster collectie sluit daarom goed aan bij deze trend en is voor de voetbalfans onder ons natuurlijk al helemaal passend!

Welke clubs zijn er terug te vinden in de vintage voetbal poster collectie?
In de vintage voetbal poster collectie vind je de traditionele top 3 van Nederland; AFC Ajax, Feyenoord en PSV. Maar ook echte subtoppers als AZ, FC Utrecht, Twente, Groningen, Heerenveen en Vitesse kun je terugvinden in deze collectie.

Tuurlijk zijn er ook de strijdlustige clubs als; ADO Den Haag, NAC Breda, Willem II, NEC, PEC Zwolle, Sparta Rotterdam, de Graafschap en nog vele andere clubs die elk jaar weer de strijd met elkaar aangaan.

Natuurlijk hebben we ons prachtige Nederlands elftal ook in deze selectie betrokken met haar beste wedstrijden en mooiste momenten. Naast bovenstaande clubs hebben wij ook het stadion van jouw favoriete club op onze wanddecoratie. Deze moet je echt in huis hebben!

Shop vintage voetbal posters

Op zoek naar mooie vintage voetbal posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Waar de voetbal posters op te hangen?

Vintage voetbal posters hebben karakter en kunnen een leuke toevoeging zijn aan jouw woonkamer, slaapkamer, kantoor kamer, mancave of misschien wel work-out kamer. Je kunt zo iedereen laten zien welke club jij in hart en nieren steunt en welk moment uit de wedstrijd geschiedenis jou gelukkig maakt.
Je kan ervoor kiezen om een grote poster van het stadion van jouw clubop te hangen, bijvoorbeeld boven de bank. Maar om een sterker beeld te creëren, kun je er ook twee of drie naast elkaar hangen. Bijvoorbeeld met de momenten van die fantastische kampioenswedstrijd die jouw club in de laatste minuut won, waarbij je helemaal uit je plaat ging.
Een leuk voorbeeld hiervan is om drie type voetbal prints naast elkaar te hangen.
• Een foto van de goal die in deze wedstrijd gescoord werd
• Een foto van de juichende supporters met de spelers • Een foto met de felbegeerde prijs die binnengesleept werd
Naast het ophangen kun je de vintage voetbal posters ook neerzetten op een kastje of op de grond voor een speels effect. Nieuwsgierig geworden? Check dan gelijk de hele collectie!

Voetbal posters
Voetbal posters

Feyenoord voetbal posters

Feyenoord is een club uit de traditionele top 3 in Nederland. Feyenoord heeft zeer grote voetballers als Robin van Persie, Dirk Kuyt, Giovanni van Bronckhorst aan de voetbalwereld geleverd. De club staat bekend om zijn strijdlust en dat zie je terug in elke wedstrijd. De Feyenoord spelers geven altijd alles en vechten voor elke overwinning.
Deze strijdlust zit echt in het DNA van Feyenoord gegoten. Naast de voetballers is er ook altijd de 12e man (de supporters) voor Feyenoord. Als het ooit niet helemaal wil lukken bij de spelers dan staat de 12e man altijd klaar om hun club naar de overwinning te schreeuwen.
AZ’ 67 - Feyenoord’ 72Op deze vintage voetbal poster zie je de wedstrijd tussen AZ tegen Feyenoord. De eindstand wordt 0-2. Van Hanegem (links) schiet langs het "muurtje". Te Alkmaar, 12 november 1972.
Bekijk de Rotterdam voetbal posters hier!

De Kuip poster

De Kuip is het 2e grootste stadion van Nederland. Het is de thuishaven van de voetbalclub Feyenoord. Het stadion heeft plek voor wel ruim 50.000 supporters. Het stadion staat er om bekend dat het lichtelijk gaat schudden als er een doelpunt gescoord wordt. De supporters die uit hun dak gaan, en gaan springen, zorgen ervoor dat het lichtelijk gaat schudden.

Het is een hele ervaring op zich om dat mee te maken. Daarnaast is De Kuip het stadion waar de finale van de Nederlandse KNVB beker zich plaatsvindt. Hier zijn dus al tal van belangrijke wedstrijden gespeeld en het stadion zal voor elke club en supporter die er ooit geweest is altijd speciaal blijven.

De Kuip '83
Op deze vintage voetbal poster zie je de Nederlandse voetbalsupporters die in de rij staan voor de voorverkoop van de wedstrijd Nederland tegen Malta. De supporters staan voor het Feyenoord Stadion in Rotterdam. Te Rotterdam, 1 december 1983.

Zie De Kuip posters hier!

FC Utrecht voetbal posters

FC Utrecht is een club die vrijwel altijd in de subtop van de eredivisie eindigt. Ze spelen eigenlijk altijd wel mee om de play-offs wedstrijden en behaalden dit al 5 keer in de clubhistorie. Ook al wordt dit niet jaarlijks behaald is Utrecht altijd een lastige club om te verslaan. De ploeg kan zich als geen ander in een tegenstander vastbijten.
Want één ding is namelijk zeker, en dat is dat met de strijdlust van de club zeker niks mis is. Al helemaal wanneer AFC Ajax op bezoek komt bij de Domstedelingen. Dan zijn de spelers op het scherpst van de snede. Dit is namelijk de wedstrijd van het jaar. Wanneer er dan ook gewonnen wordt dan is het één groot feest in de stad.
Zie onze Utrecht voetbal posters hier!

Stadion Galgenwaard poster

Stadion de Galgenwaard is het thuisfront van FC Utrecht. Hier hangt altijd een fantastische sfeer als FC Utrecht moet spelen. De duizenden supporters die de naam Utrecht scanderen galmt door heel het stadion. Het is een waar feest om bij te zijn en buitengewoon gezellig. 

Ontdek de Stadion Galgenwaard poster nu!

Shop vintage voetbal posters

Op zoek naar mooie vintage voetbal postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,996,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99