Verzending & levertijd


Verzendkosten

Wij bieden vanaf een bestelwaarde van €39 gratis verzending in Nederland en België! Bij bestellingen onder €39 bedragen de verzendkosten €5,95.

Naar welke landen verzenden jullie?

Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland leveren wij aan alle landen binnen de EU. Er is natuurlijk wel een verschil in de levertijd.

Levertijd

Voor elke bestelling naar Nederland of België is de geschatte levertijd 2-4 werkdagen. Uw bestelling wordt standaard tussen 08:30 en 18:00 uur op de verwachte dag van levering door onze verzendpartners geleverd.

Verzending Walljar


Woon je in een ander land binnen de EU? Dan duurt de levering maximaal 7 dagen. Overzeese leveringen kunnen 7-16 dagen duren. Leveringsdetails worden in jouw bevestigingsmail vermeld.


Hoe wordt jouw bestelling verzonden?

Onze prints zijn verpakt in een stevige kartonnen doos, zodat ze in perfecte staat bij jou aankomen. Vanuit ons kantoor in Nederland verzenden wij onze producten naar alle landen binnen de EU. 
Helaas is het niet mogelijk om jouw favoriete postorderbedrijf te kiezen. We maken gebruik van alle grote vervoerders en lokale koerierspartners. Deze wordt gekozen door onze externe leverancier en fabrikant. 

Kan ik mijn bestelling traceren?

Wij sturen je een bevestiging met een track & trace nummer, zodat je jouw pakket kunt volgen. 

Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan eens naar de spam-map, want het komt wel eens voor dat hij in die map terecht komt!

Bedrijfsinformatie

Adres

Schiekade 189,

3013 BR Rotterdam,

Nederland


Contact

info@walljar.com

+3110-2613977


Meer zien?

Volg ons dan op Pinterest, Instagram, Facebook en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie!