Italië posters

Wil jij een romantische sfeer creëren in huis? Dan is deze fotowand van Venetië echt wat voor jou! Beleef de gondeltochten door de wateren van Venetië door deze zwart-witte Italië posters aan jouw muur te hangen. 

Het zwart-witte kleurenpalet

In deze fotowand zie je zwart-witte posters in verschillende stijlen. Zo is er gebruik gemaakt van zwart-wit fotokunst, line art en typografie. Deze stijlen vullen elkaar perfect aan en zijn een mooi geheel door de neutrale zwart-wit kleuren. Perfect voor aan een gekleurd wandje.

De posters in de fotowand

De posters die in deze Venetie fotowand zitten, hebben natuurlijk allemaal met deze romantische stad te maken. Hieronder een lijstje met de individuele designs:

Thinking Woman Line Art

Line art posters zijn een goede aanvulling in fotowanden door hun minimalistische uitstraling. De posters zullen niet te veel opvallen maar wel mooi aansluiten bij de rest van de Italië posters. In deze fotowand zie je het design ‘Thinking Woman Line Art’. Bestel deze poster op een (ingelijste) poster, canvas schilderij of plexiglas schilderij.

Line art poster

Ciao Bella

Als echte romanticus zal jij deze uitspraak wel eens gebruiken die ‘Hoi schoonheid’ betekent. Met de poster van ‘Ciao Bella’ zal je dus meteen een goede indruk geven aan bezoek die bij jou langs komt.

Typografie poster

Rialtobrug

De Rialtobrug is de oudste en meest bekende van de vier bruggen over Canal Grande. De Italië posters in de fotowand van onder de ‘Rialto Bridge in Venice ‘53’ is een prachtig plaatje voor aan de muur.

Italië posters

Door de wateren van Venetië

Vroeger was het een oude rivier, nu is het het grootste kanaal in Venetië: Canal Grande. Het kanaal is tegenwoordig tussen de 30 en 70 meter breed. Met de Italië poster van ‘Canal Grande in Venice ‘53’ zal jij het oude venetië in huis halen.

Italië posters

Gondels in Venetië

Misschien ben jij zelf wel eens met een gondelier door de grachten van Venetië gevaren? Dan kan de poster ‘Gondolier in Venice ‘53’ een mooie herinnering zijn aan deze vakantie! Combineer de Italië posters met elkaar tot een leuke fotowand.

Italië posters

Zwart wit fotokunst collectie

Naast onze zwart-wit Italië posters hebben wij nog veel meer van dit soort posters. Met zwart-wit fotokunst kun je nooit fout gaan, het een moderne, tijdloze wanddecoratie en kan jarenlang meegaan! Ontdek onze hele zwart wit fotokunst collectie en zoek een poster die bij jouw interieur past. Als je nu liever wat sneller switcht tussen verschillende fotokunst, raden wij aan om ingelijste posters op te hangen. Deze kun je gemakkelijk vervangen.

Italië posters aan jouw muur!

Interesse in de gehele fotowand? Bekijk de Venetië fotowand op de inspiratie pagina, en zoek jouw favoriete materiaal en formaten uit.

CollectiesFotowanden