Creëer de look: Fotowand Touch Of Colour - Walljar

Op zoek naar mooie poster kunst? Gister is de lente weer van start gegaan en dat betekent zon, blauwe luchten en kleurige bloemen. Alles buiten heeft meer kleur en wie wordt daar nou niet vrolijk van? In de lente hebben veel mensen behoefte aan iets nieuws. Niet zo gek dus dat veel mensen een voorjaarsschoonmaak houden in huis. Dat is natuurlijk ook het perfecte moment voor nieuwe wanddecoratie

Een pagina vol poster kunst!

Wij hebben een hele pagina vol poster kunst: de fotowand pagina. Deze vullen wij wekelijks aan om jou te voorzien van inspiratie. Het makkelijke aan de fotowand pagina is dat als je op de foto klikt je gelijk ziet welke prints er in de fotowand zitten. Vandaag lichten we fotowand Touch Of Colour uit. Een vrolijke fotowand met een mooie combinatie tussen kleurige kunst uit de collectie Beroemde Schilders en de collectie typografie. Ik laat je zien welke kunstwerken in deze driedelige fotowand zitten. 

De poster kunst uit deze fotowand: 

Wassily Kandinsky - Violet in 30 x 45 centimeter

Your only limit is your mind in 30 x 45 centimeter

Paul Klee - Southern Gardens in 60 x 90 centimeter

Poster 1: Wassily Kandinsky - Violet

Een kunstschilder die je zeker niet wilt missen in je zoektocht naar poster kunst is Wassily Kandinsky. Hij was een Russisch-Franse kunstschilder. Zijn werk valt onder het expressionisme en symbolisme. Expressionisme is een stroming die zich kenmerkt door felle kleuren en primitieve vormen om zo emotie te uiten. Dat zie je ook terug in zijn werk Violet uit de fotowand. Een echte Kandinsky is misschien een beetje duur om aan te schaffen. Een van zijn werken werd namelijk in New York geveild voor maar liefst 23 miljoen! Gelukkig kun je bij Walljar zijn werk op posters, canvas of plexiglas bestellen om zo toch je kunstdromen werkelijkheid te laten worden. 

poster kunst

Nog meer poster kunst met beroemde schilders? Lees dan zeker Collectie uitgelicht: Beroemde schilders. 

Poster 2: Your only limit is your mind

Welke poster kunst  je ook kiest, teksten en quotes passen in elke fotowand. In onze Typografie collectie zie je veel verschillende teksten, Zo zijn er grappige quotes, inspirerende oneliners en motiverende teksten. De typografie prints zijn allemaal op een andere manier vormgegeven om zo een bepaalde sfeer of gevoel te laten zien. In fotowand Touch Of Colour zie je dat teksten ook heel goed kunnen passen bij werken van beroemde schilders. Poster Your only limit is your mind past erg goed bij de andere prints door het klassieke lettertype in combinatie met het gebruik van zwart en wit. 

poster kunst

Tip: Collectie Motivatie posters

Poster 3: Paul Klee - Southern Gardens

Als je ideeën voor poster kunst aan het opdoen bent en je bent gek op kleur, neem dan zeker een kijkje in de collectie Beroemde Schilders naar het werk van Paul Klee. Hij was een kunstschilder met Duitse nationaliteit, maar is geboren in Zwitserland. Zijn werk valt onder de moderne kunst. In zijn werk zie je veel abstracte vormen en gebruik van veel kleur. Hij liet zich inspireren door verschillende etniciteiten, kindertekeningen en verschillende collega kunstenaars. Grote kans dat eerder genoemde Wassily Kandinsky een grote inspiratiebron was voor Klee. Het werk dat je in deze fotowand ziet is Southern Gardens. 

poster kunst

Shop de hele fotowand bij Walljar!

Fotowand Touch Of Colour is door de vele kleuren perfect om je huis lente klaar mee te maken. Als je toch op zoek bent naar iets anders dan vind je genoeg poster kunst op onze fotowanden pagina

Fotowanden