Collectie uitgelicht: een botanisch interieur! - Walljar

Groen in huis is altijd een goed idee! Dat is waarom groen één van onze favorieten kleuren is om designs mee te maken. Naast designs zijn ook de groene fotowanden een favoriet. Met een groene fotowand heb je namelijk binnen no-time een botanisch interieur gecreëerd! Hoe? Dat lees je in deze blog.

Breng de natuur tot leven in huis

Met een botanisch interieur omring je jezelf in een groene omgeving. De woonstijl wordt gekenmerkt door botanische designs, natuurlijke materialen zoals riet, rotan en hout en natuurlijk veel planten!

Botanisch interieur

Stap 1: Favoriete potten, plantjes en groentinten

Pak jouw favoriete tint groen en zoek de leukste natuur schilderijen uit. Wij hebben collecties vol met bomen, bossen, landschappen en botanische designs. Deze passen natuurlijk perfect in jouw toekomstige botanische interieur. Neem dus eens een kijkje in onderstaande collecties:

In deze collectie vind je natuur posters van allerlei verschillende soorten bossen: naaldbossen, loofbossen en regenwouden. Een bos poster zal geweldig staan in een botanisch interieur!

De mooiste bergen fotografie is terug te vinden in deze collectie. Er zal voor iedereen wel wat tussen zitten. Welke verdient een mooi plekje in jouw huis?

In een botanisch interieur kunnen landschap posters natuurlijk niet ontbreken. De landschap posters laten de mooiste plekjes die onze wereld te bieden heeft zien.

De palmboom posters zijn super populair en staan zeer goed in een botanisch interieur. Hier vind je close ups van palmbomen tot aan tropische stranden in de mooiste kleuren. 

Groen is altijd een goede kleur om een natuurlijke stijl in jouw woonkamer te creëren. Mix en match de planten posters voor een mooie galerij wand.

Botanisch interieur

Stap 2: De leukste quotes of line art aan de muur

Om jouw botanische interieur niet te druk te maken, combineer je de botanische posters met wat simplistische posters met quotes of line art. Staat jouw favo quote er niet tussen? Geen probleem! Laat het custom maken door één van onze designers.

Botanisch interieur

Stap 3: Doe inspiratie op qua formatie

De formatie van een fotowand kan soms aardig lastig zijn. Dus doe inspiratie op bij onze fotowanden pagina. Zo kom je er snel genoeg achter welke formatie in jouw botanisch interieur past. 

Must read: lees hier over de leukste verschillende formaties.

Naast bovenstaande tips hebben we ook een aantal botanische fotowanden op een rijtje gezet voor meer inspiratie:

Stap 4: Boren maar!

De leukste stap: maak jouw botanische interieur compleet en hang de ingelijste posters aan de muur. Voeg nog wat plantjes, potten en kussentjes toe en jij hebt jouw unieke botanische interieur gecreëerd. Heb jij een leuke fotowand gemaakt met de designs uit onze collectie? Stuur dan jouw foto op of tag ons in je post! 

Bekijk onze natuur fotowanden!

Liever een ‘’kant en klare’’ fotowand kopen? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan een kijkje op onze fotowanden pagina en maak jouw botanisch interieur compleet.

Collecties