Onze bestsellers als wall art! - Walljar

In onze collectie hebben we veel prints die erg mooi zijn als wall art op jouw muur. Wanddecoratie kan overal en in elke kamer. Vind jij het nou lastig om te kiezen welke wanddecoratie er in jouw interieur past? Neem dan eens een kijkje op onze bestseller pagina. In deze blog lichten we een aantal van de bestsellers uit. 

Populaire collecties

We zien dat er een aantal populaire collecties zijn binnen de bestseller pagina, namelijk:

Voetbalposters als wall art

In onze collectie vintage voetbalposters vind je memorabele momenten terug uit de voetbalgeschiedenis van Nederland. Zo’n klein landje en zoveel teams. Als we naar onze bestsellers kijken dan zijn de grootste voetbalfans toch wel de supporters van Ajax en Feyenoord. Populair is onder andere de deze toffe foto van De Kuip in 1937. Of wat dacht je van Ajax in 1982. Op deze foto zie je de blijdschap na het tweede doelpunt van Keje Molenaar bij de wedstrijd tussen Ajax en AZ. Ajax werd deze wedstrijd kampioen. 

wall art

wall art

Less is more: Line Art 

De collectie Line Art staat prachtig als wall art in bijvoorbeeld een minimalistisch interieur. Bij Line Art worden bijvoorbeeld vormen, objecten, dieren of mensen simplistisch weergeven. Maar juist tegen een mooi gekleurde achtergrond, zoals bij Back Line Art zorgt dat voor een krachtig beeld. Liever een dier op je wand? Kies dan voor bijvoorbeeld Cat Line Art. Bij de print kun je kiezen voor zwarte lijnen op een witte achtergrond of witte lijnen op een zwarte achtergrond.

Wall art

Perfecte wall art: Dierenfoto’s

In de Line Art collectie vind je dieren, maar als je liever iets realistischer aan de wand wil hangen, dan kan dat natuurlijk ook. Onze dieren collectie staat vol met prachtige foto’s voor wall art van dieren. Van grappige alpaca’s tot leeuwen die je aanstaren alsof ze elk moment tot aanval kunnen overgaan. In de bestsellers zien we terug dat panda’s en hooglanders erg populair zijn. 

 Wall art

Tot de verbeelding sprekend: Abstracte wall art

Abstracte kunst spreekt tot de verbeelding. Iedereen ziet er wat anders in. Vaak bestaan abstracte beelden uit verschillenden vormen en lijnen waarmee een geheel wordt gevormd. Of er is zoals bij bestseller Orange Dessert een landschap te zien die niet realistisch neergezet is, maar juist abstract. Een prachtige print als wall art!

Wall art

Stad naar je hart: Steden en stadskaarten

Iedereen heeft wel een favoriete stad. Misschien is het de stad waar je bent opgegroeid, maar nu niet meer woont en alleen nog terugkomt om familie te bezoeken. Of ben jij gek op een bepaalde stad, omdat je daar je grote liefde hebt ontmoet? Hoe dan ook verdient die stad een plekje op jouw als wall art. Onze bestsellers vertellen ons dat jullie onder andere gek zijn op Amsterdam. Wat denk je van deze stadskaart van Amsterdam? Als je gek bent van deze stad dan is het ook hartstikke leuk om deze te combineren met een vintage voetbal poster van Ajax! 

Wall art

Shop onze wall art bestsellers!

Meer inspiratie opdoen voor canvas wall art? Kijk dan snel op onze bestseller pagina! Heb je liever geen wall art? Dan kun je ook kiezen voor posters of plexiglas schilderijen. 

Collecties