Wanddecoratie slaapkamer

De slaapkamer is een plek waar je graag een ontspannen en relaxte omgeving van wilt maken. Het is een plek die rust uitstraalt, dit kun je het beste doen door gebruik te maken van rustige kleuren op jouw muren. Wij laten je een aantal voorbeelden van wanddecoratie zien die perfect zijn voor in de slaapkamer en geven je tips waar je het beste wanddecoratie kunt ophangen.

Wanddecoratie slaapkamer: de meest rustgevende werken voor de slaapkamer

Een aantal van onze wanddecoratie collecties zijn perfect om een ontspannen sfeer te creëren in de slaapkamer. Hieronder hebben wij er een aantal uitgelicht:

Bossen wanddecoratie

De ultieme plek om even helemaal te ontspannen en af te zonderen van het drukke leven: het bos. Hoe ideaal is dit dan ook om terug te laten komen in jouw slaapkamer? Je zal meteen geassocieerd worden met het heerlijke gevoel van rondlopen in het bos. Zie de hele collectie hier.
Wanddecoratie slaapkamer

Bloemen wanddecoratie

Bloemen wanddecoratie zal jouw slaapkamer meteen opfleuren. In onze categorie bloemen hebben we bloemen wanddecoratie in verschillende kleuren, soorten, maten en materialen. Ontdek of jouw favoriete bloem ertussen zit!
Wanddecoratie slaapkamer

Mindfulness wanddecoratie

Bezig zijn met zelfontwikkeling is een echte trend van nu, en wij geven je ook geen ongelijk. Leren om bewust bezig te zijn met de huidige ervaringen is één van de beste dingen die je kunt doen om positief door het leven te gaan. Daarom hebben wij nu ook een mindfulness collectie! Hier kun mindfulness posters van kristallen, kaarsen en meditatie vinden. Laat je inspireren met deze mindfulness wanddecoratie!
Wanddecoratie slaapkamer

Waar plaats ik de wanddecoratie?

Er zijn verschillende manieren om jouw wanddecoratie tentoon te stellen in de slaapkamer. Kijk mee naar de meest gekozen opties:

Boven of achter het bed

Een leuke optie voor wanddecoratie is om een kunstwerk of behang achter het bed te plaatsen. Op deze manier creëer je meer diepte in de kamer. Wanneer je een schilderij ophangt kun je dit doen door één eyecatcher op te hangen, of een leuke fotowand te maken.

Tips voor het plaatsen van wanddecoratie slaapkamer:

  • Bestel de wanddecoratie in het juiste formaat: het hoort zo’n 2/3 van de totale breedte van het bed of hoofdeinde in te nemen.
  • Houd rekening met zo’n 20 - 25 cm ruimte tussen de wanddecoratie en het bed.
  • Wanneer je een fotowand boven het bed creëert, zorg dan voor 5 - 15 cm ruimte tussen de lijsten.

Wanddecoratie slaapkamer

Boven het dressoir

Heb jij een ladekast met nog een lege ruimte erboven? Dan is dit de perfecte plek om jouw wanddecoratie op te hangen. Hier kun je gemakkelijk spelen met verschillende formaten decoratie. Zo kun je een wat groter en een wat kleiner schilderij bij elkaar ophangen voor een speels effect.
Wanddecoratie slaapkamer

Staand op een plank of dressoir

Naast het ophangen van wanddecoratie in de slaapkamer, kan het ook vet zijn om het schilderij neer te zetten op een kast. Doordat het schilderij iets naar voor komt trekt het meer aandacht. 
Wanddecoratie slaapkamer

Tijd om jouw slaapkamer om te toveren tot een fijne plek.

Met bovenstaande tips kun jij aan de slag gaan om van jouw slaapkamer een relaxte plek te maken. Bestel jouw wanddecoratie slaapkamer nu in onze webshop.

Ruimtes