Unieke wanddecoratie voor in jouw slaapkamer! 

Decoreer jouw slaapkamer muren met onze geweldige collecties wanddecoratie!

Wanddecoratie voor in de slaapkamer 

Ben je op zoek naar wanddecoratie om jouw slaapkamer helemaal af te maken? Of ben je toe aan wat vernieuwing in je slaapkamer? Bij Walljar vind je een breed assortiment aan verschillende wanddecoratie collecties die een goede match kunnen zijn! 

Wanddecoratie slaapkamer
Wanddecoratie slaapkamer

Slaapkamer wanddecoratie

De vraag die jij jezelf als eerste moet stellen is: ‘Waar ben ik naar op zoek?’. Dit komt natuurlijk voort uit wat je mooi vindt, maar ook wat er bij jouw slaapkamer past. Om het makkelijk te maken hebben we een overzicht van plekken in je slaapkamer waar jij jouw decoratie kan ophangen en neerzetten gemaakt. Daarnaast hebben we verschillende categorieën voor je op een rijtje gezet met passende collecties wanddecoratie.

Wanddecoratie slaapkamer
Waar plaats ik de decoratie in mijn slaapkamer?

Boven het bed
Classy boven het bed is altijd goed. Hang 1 grote print of meerdere prints op. Tip! Creëer galerijmuur net zoals op de afbeelding hierboven door meerdere prints uit verschillende collecties te combineren.

Staand op een plank of op de grond
Heb je een hoekje over waar je nog niks hebt staan? Zet een paar grote prints op de grond tegen de muur aan! Of gebruik kleine prints voor op een plank hangend aan de muur.

In de overige hoeken
Heb je naast je kast nog een stuk lege saaie muur over? Of boven je bureau een plek waar het wel wat gezelliger kan? Je kunt altijd gebruik maken van kleine formaat prints, die je enkelvoudig (erg schattig en subtiel) of meervoudig ophangt (voor een leuke fotomuur).

Shop slaapkamer wanddecoratie

Op zoek naar mooie slaapkamer wanddecoratie? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

1. Subtiele wanddecoratie voor in je slaapkamer 

Onder subtiele wanddecoratie kun je veel verstaan. Wij hebben de collecties die een rustige uitstraling hebben voor je op een rijtje gezet. 
• Line art Eenvoudige lijnen en lijn kunst is een makkelijke manier om trendy wanddecoratie in huis te halen. De line art collectie zal goed passen bij een drukke slaapkamer, of een rustige slaapkamer, waar een subtiel kunstwerk ontbreekt. Eigenlijk is line art altijd goed!
• Planten De planten collectie is een goede collectie te gebruiken wanneer je op zoek bent naar subtiele wanddecoratie. Met de serene tinten groen, zal deze wanddecoratie een rustige sfeer creëren. Planten zijn helemaal hip en dus ook op de muur! De plantencollectie is een leuke collectie om te mixen en matchen voor wat variatie in je slaapkamer. 

Wanddecoratie slaapkamer

2. Touch van kleur voor in je slaapkamer 

Ben je nog op zoek naar een beetje kleur in je slaapkamer? Je kunt wanddecoratie hier goed voor gebruiken! Houd je meubels en interieur strak en laat wat kleur in een gave print terug komen.
• BloemenJouw slaapkamer zal met de bloemen collectie letterlijk worden opgefleurd. De kleuren uit de bloemen collectie zijn vrolijk, maar niet te hard. Creëer een gezellige slaapkamer door een paar flora posters naast elkaar te hangen.

• FoodDe food collectie bestaat uit veel verschillende stukken fruit en veel verschillende vrolijke kleuren. Het zijn moderne prints van voedsel die een leuke toevoegingen kunnen zijn voor in de slaapkamer!

Een poster of schilderij hoeft natuurlijk niet altijd boven het bed te hangen. Heb je andere hoekjes in je kamer, waar bijvoorbeeld een stoel staat met een lege muur? Dan is het ook leuk om een groot schilderij boven de stoel in deze hoek te hangen.

• Portretten 
In de portretten collectie vind je op een subtiele manier gekleurde wanddecoratie. Het zijn posters die een cool effect kunnen geven in de slaapkamer en is helemaal geschikt voor degene die op zoek is naar wat creatiefs!

• Landschappen 
Landschappen posters en prints laten de mooiste plekjes die onze wereld te bieden heeft zien. De categorie landschappen laat motieven zien van bergen, bossen, stranden, woestijnen en nog veel meer. Kies nu jouw favoriete designs uit de landschap posters en prints en leuk jouw slaapkamer op met wanddecoratie! 

Shop slaapkamer wanddecoratie

Op zoek naar mooie slaapkamer wanddecoratie? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99