Marokko poster

Maak kennis met de Morroccan Desert look waarbij Marokkaanse invloeden centraal staan. Natuurlijke aardetinten gemengd met groen en wit tinten komen samen om een elegante fotowand te creëren. Naast elegantie straalt deze fotowand ook romantiek uit. Deze fotowand zal jouw eetkamer, woonkamer of slaapkamer in een handomdraai een nieuwe look geven!

Het kleurenpalet

Meng aardetinten met natuurlijke groentinten om een warm gevoel te creëren. Wij raden aan om hier ook wat creme/ wit tinten aan toe te voegen om het geheel in balans te brengen.

De designs in de fotowand: Moroccan Desert

In deze fotowand is gebruik gemaakt van een aantal Marokko posters, line art posters, typografie posters en abstracte posters. Deze zijn allemaal in een mooi ingelijst waardoor de fotowand een geheel wordt. De onderstaande designs zijn in de fotowand gebruikt:

Marokko poster

Marokko poster

In deze fotowand vind je niet één Marokko poster maar drie! Deze fotografische collectie is ontstaan om de prachtige architectuur van dit land te laten zien. Zo vind je in deze collectie Marrakech posters van de mooiste koepels, deuren, tempels, architectuur en tuinen! Op onderstaande foto zie je de poster van ''Tower Door''.

Marokko poster

C’est La Vie

Zo is het leven nu eenmaal, dat is wat deze typografie poster uitdrukt. Deze uitdrukking wil zeggen dat het leven soms niet anders is al zou je dat misschien willen, it is what is: C'est La Vie!

Typografie poster

Back line art

Deze line art poster laat zien hoe het vrouwelijk lichaam een romantische sfeer geeft in jouw interieur. Door gebruik te maken van een beige waterverf achtergrond wordt de achterkant van het vrouwelijk lichaam mooi geaccentueerd.

Line art poster

Circle Dots

Deze poster is geweldig te combineren in vrijwel alle fotowanden, maar door het oranje accent complementeert dit design de Moroccan Desert look. Deze oranje kleuren komen vaker terug in de designs en zullen een warm gevoel aan jouw huis geven.

Abstracte poster

Final touches

Maak deze look af door accessoires toe te voegen die de fotowand aanvullen. Denk aan groene kussentjes, zwarte accenten die zowel in de lijsten, stoelen en kaarsenhouders terugkomen. Daarnaast kan een leuk plantje natuurlijk niet missen!

Koop een Marokko poster los of koop de fotowand als geheel

Wil jij graag deze fotowand namaken? Dat kan gemakkelijk door naar de volgende pagina te gaan: Moroccan Desert. Hier kun je de hele fotowand bestellen of één van de Marokko posters uitkiezen. Veel shopplezier!

CollectiesFotowanden