Wanddecoratie badkamer

Wanddecoratie badkamer: het is waarschijnlijk niet de eerste ruimte die in je opkomt als je aan wanddecoratie denkt. Maar waarom? Eigenlijk verdient het net zo goed om mooi gedecoreerd te worden als de meer ‘gebruikelijke ruimtes’ zoals de woonkamer! Badkamer wanddecoratie kan een luxueuze, stijlvolle en gezellige sfeer creëren in de badkamer. Ontvang tips en doe inspiratie op met deze blog!

Speel met kleur

Er was een tijd dat badkamers voornamelijk de kleuren wit, blauw of grijs hadden. Die tijden zijn voorbij. Ondanks dat zwart wit nog steeds hip is en altijd wel een trend zal blijven, is het tegenwoordig ook onwijs tof om voor meer gewaagde kleuren te gaan in de badkamer! Zo kun je denken aan de kleuren groen, geel of zelfs roze. Om alles tot één geheel om te toveren, kun je het beste badkamer wanddecoratie uitkiezen in dezelfde of met bijpassende kleuren. Let hierbij wel op dat je iets kiest dat jou helpt ontspannen in de badkamer, maar ook iets waar je energie van krijgt. 
Wanddecoratie badkamer

Doe inspiratie op met deze badkamer wanddecoratie

Benieuwd welke van onze collecties de beste badkamer wanddecoratie zijn? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje! 

Abstract

De abstracte kunst collectie zit vol met prachtige badkamer wanddecoratie. Zeker wanneer aardetinten aardetinten wilt toevoegen aan jouw badkamer, zit er iets voor jou tussen. Onze favorieten zijn toch wel de flowing paint schilderijen: veel van deze abstracte schilderijen lijken op golvende oceanen. Mensen associëren een plek als de zee vaak met rust. Aangezien de badkamer ook echt een plek is om helemaal te ontspannen en tot rust te komen, is een schilderij van de zee helemaal niet zo’n gek idee als badkamer wanddecoratie!

Dit vind je misschien ook interessant: wat maakt abstracte kunst zo uniek? 

Line art 

Ook de line art collectie heeft unieke schilderijen voor wanneer je op zoek bent naar badkamer wanddecoratie. Veel van de schilderijen in deze collectie laten de schoonheid van het vrouwelijk lichaam zien. Omdat de badkamer een ruimte is waar we ons kwetsbaar opstellen, kan zo’n schilderij je inspireren, je meer vertrouwen geven of je helpen met het liefhebben van jezelf. 
Wanddecoratie badkamer

Botanisch 

De badkamer is toch wel dé perfecte plek om botanische schilderijen in weer te geven. In een vochtige en stomende ruimte als deze passen op de natuur geïnspireerde prints er als geen ander. Daarnaast zorgen de kleurrijke bloemen in de collectie voor een vrolijke en fleurige sfeer!

Wanddecoratie badkamer

Typografie

Als laatste kun je in de typografie collectie de leukste posters met tekst vinden voor in jouw badkamer. Van humoristische schilderijen als de ‘Five Star’ tot aan inspirerende quotes die jou elke begin en einde van de dag weer zullen inspireren. 

Must read: Tips om jouw badkamer om te toveren tot een fijne plek!

Welk materiaal?

Je moet natuurlijk wel rekening houden met het materiaal van de schilderijen wanneer je opzoek bent naar badkamer wanddecoratie. De badkamer is een vochtige plek; wanneer het materiaal van jouw schilderij daar niet goed tegen kan, zal deze beschadigd raken. Zorg er daarom voor dat jouw gewenste schilderij wordt gedrukt op waterbestendig materiaal. Wij geven je drie opties: 

1. Plexiglas

Het meest geschikte materiaal voor badkamer wanddecoratie, is plexiglas. Plexiglas is een kunststof plaat waarbij het design op de achterkant van de plaat wordt gedrukt. Dit zorgt voor een glanzende en gladde afwerking. Omdat plexiglas waterbestendig is, is dit de beste optie voor het aanschaffen van badkamer wanddecoratie

2. Canvas

Misschien komt dit onverwachts, maar ook onze canvas is een geschikt materiaal voor badkamer wanddecoratie! Canvas is waterbestendig, duurzaam en betaalbaar. Ondanks dat het minder shiny is dan plexiglas, komen de designs alsnog mooi tot uiting door de full color bedrukking! 

3. (Ingelijste) poster

Het laatste materiaal dat wij aanbieden, zijn posters. Helaas zijn posters niet waterbestendig en dus ook niet geschikt als badkamer wanddecoratie. Mocht je toch een voorkeur hebben voor posters, dan raden wij aan om deze ingelijst te bestellen. Zo is de poster toch nog enigszins beschermd! 

Op zoek naar meer badkamer wanddecoratie

Ontdekken welke badkamer wanddecoratie het beste bij jou past? Bekijk hier ons gehele aanbod wanddecoratie en stel jouw perfecte badkamer samen! 

Ruimtes