Canvas schilderijen


Canvas schilderijen:
alle info op een rijtje!

Op zoek naar canvas schilderijen maar heb je nog enkele vragen? Op deze pagina worden al deze vragen beantwoord. Wij leggen je alles uit over hoe het doek er precies uit komt te zien, wat je met het materiaal kan en hoe je het moet ophangen. Zo weet je straks precies of je voor canvas schilderijen moet gaan of misschien toch beter voor een ander materiaal moet kiezen!


Voordelen van canvas schilderijen

Bij Walljar kun je naast een canvas schilderij ook kiezen voor plexiglas en posters. Wat zijn nu precies de afwegingen die je moet maken en wat zijn de voordelen van een canvas doek. We bespreken het hier!
1. Het is lichtEen canvas schilderij is gemaakt van een licht materiaal. Het materiaal is 100% katoen en dit geeft de print een natuurlijke look. Er komen geen zware schroeven bij kijken en ook pluggen is niet nodig om het schilderij veilig op te hangen. Easy!
2. Het is niet prijzig!Een canvas schilderij is goedkoop, vooral wanneer dit vergeleken wordt met andere materialen zoals plexiglas. Super fijn als je op zoek bent naar een betaalbaar stukje kunst!
3. Je hebt geen lijst nodigVoor een canvas schilderij heb je geen lijst nodig, het doek wordt namelijk verstevigd door een houten frame. Je kunt deze zo aan de muur ophangen!
4. Je hebt eindeloze mogelijkhedenDe opties zijn eindeloos. Je kunt elke gewenste afbeelding op een doek zetten en er een mooi uniek schilderij van maken! Daarnaast is het verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.
5. Het heeft een prettige, matte uitstralingEen canvas schilderij heeft geen hinderlijke glans of weerspiegeling waardoor je het doek niet meer in optima forma kunt zien. Voor sommige is glans simpelweg irritant en dan kan je beter voor het vertrouwde matte canvas gaan!
6. Canvas gaat lang mee en is duurzaamDe inkt dat op het canvasdoek wordt gedrukt is reukloos en milieuvriendelijk. Daarnaast komt komt het oudste canvas schilderij uit 1410 en deze is nog steeds niet veranderd in een hoopje stof. Hoe bizar!
7. Canvas geeft diepteOmdat een canvas schilderij diepte heeft, en niet plat tegen de muur hangt zoals sommige andere wanddecoraties, komt de afbeelding letterlijk en figuurlijk naar voren en trekt deze de aandacht in de ruimte waar hij hangt!
8. Geen last van stofJe kan een canvas schilderij eenvoudig schoonhouden. Even met een vochtig doekje eroverheen en hij ziet er weer als nieuw uit!

Canvas schilderijen
Canvas schilderijen
Canvas schilderijen

Canvas schilderijen van Walljar

Walljar biedt een enorme diversiteit canvas schilderijen aan binnen de collecties. Heb je interesse om een canvas schilderij te kopen? Wij hebben voor iedereen een categorie waarin hij of zij zich kan vinden met een selectie uit materialen waarmee de ruimte gezellig gedecoreerd kan worden.
Deze collecties worden dagelijks uitgebreid: onze ontwerpers zijn constant bezig met het creëren van nieuwe inspirerende, motiverende en sfeer gevende prints zodat jij deze weer aan je muur kunt hangen. Kijk nu snel in onze webshop voor canvas schilderijen, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen drie werkdagen bij jou is!
Milieuvriendelijk canvas schilderijDe prints worden gedrukt op mat canvas van hoge kwaliteit. Het materiaal is 100% katoen en dit geeft de print een natuurlijke look. Hiernaast is de inkt reukloos en milieuvriendelijk.  

Canvas schilderijen

Shop canvas schilderijen

Op zoek naar mooie canvas schilderijen? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Product eigenschappen van canvas schilderijen

Canvas schilderijen zijn duurzaam, betaalbaar en bevatten de kleur en textuur die je ervan verwacht. Door de full color bedrukking komen alle canvas prints mooi tot uitdrukking. Uiteraard wordt het doek verstevigd door middel van een houten frame van 4 cm dik. De full color bedrukking wordt met latex aangebracht, dit zorgt voor een geurloze print. Daarnaast is het doek voorzien van een B1-certificaat. Dit houdt in dat het doek brandvertragend werkt.
Wil je zelf nou ook een mooi schilderij in huis of op kantoor? Dan kun je bij Walljar jouw canvas schilderij bestellen! Voor al onze collecties kun je een kijkje nemen in onze webshop. Hieronder vind je een overzicht van alle product eigenschappen van onze canvas schilderijen.

Canvas schilderijen

Shop canvas schilderijen

Op zoek naar mooie canvas schilderijenBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99