Plexiglas schilderijen

Decoreer jouw muren met onze uitgebreide collecties plexiglas schilderijen!

Decoratie nodig voor in huis of kantoor?

Jij daar! Heb jij besloten de lege muren in een ruimte aanpakken: top! Of dit nou de woonkamer is of de werkruimte in een kantoor, het materiaal dat je kiest bepaalt voor een groot deel het eindresultaat. Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit met een glad en glanzend effect, dan is een plexiglas schilderij hetgeen wat je moet hebben. Laten we je wat meer vertellen over plexiglas!

Wat is een plexiglas schilderij?

Je hebt de gewenste print gevonden en tussen de materiaal opties staat plexiglas. Voordat je hiervoor kiest is het misschien wel handig om te weten wat een plexiglas schilderij nou eigenlijk is.
Hoewel de naam iets het anders zegt, is plexiglas een kunststof. Plexiglas is een transparante heldere plaat, gemaakt van plastic of kunststof waar je doorheen kunt kijken. Bij Walljar laten we de print of foto direct op de achterkant van de kunststof drukken. Het effect hiervan is dat het plexiglas schilderij een glans krijgt: dit glanslaagje zorgt voor een geweldig aanzicht!

Plexiglas schilderijen
Kwaliteit plexiglas schilderij onder de loep
Plexiglas schilderijen zijn over het algemeen vrij licht en zijn makkelijker te bewerken dan glasplaten. Walljar biedt je een A-kwaliteit van de kunststof: dit houdt in dat de kunststof minder snel zal scheuren, breken en vies zal worden. B-kwaliteit breekt echter veel sneller, waardoor er vaker sprake zal zijn van scheurtjes! Die scheurtjes ontstaan voornamelijk bij dunne plaatdiktes. Vaak is het verschil tussen A- en B-kwaliteit in eerste oogopslag moeilijk te zien. Na een aantal jaar zal pas het verschil pas naar voren komen en dan zal je zeker het verschil zien tussen A- of B-kwaliteit!

Shop plexiglas schilderijen

Op zoek naar mooie plexiglas schilderijen? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Een plexiglas schilderij: hoe zit het met de prijs?

Een plexiglas schilderij is niet de goedkoopste optie die wij aanbieden. Wij leggen graag in het kort de vier factoren voor je uit die meespelen met de prijsbepaling van een plexiglas schilderij.
1. Materiaal van een plexiglas schilderijHet productieproces van een plexiglas schilderij speelt mee in de uiteindelijke prijs van onze producten. Plexiglas is een kunststof die geproduceerd is door een aantal materialen te smelten en samen te voegen. Dit is een ingewikkeld proces waardoor de prijs voor plexiglas wat hoger ligt.
2. Op maat gemaaktTen tweede moet de kunststof gemaakt worden. Het is dus logisch dat de prijs van een groter formaat duurder is dan die van een kleiner formaat. Bij Walljar verkopen wij plexiglas schilderijen in 7 verschillende formaten. Afhankelijk van welke maat je kiest zal de prijs oplopen.
3. Omvang plexiglas schilderijTen derde is de prijs van een foto op plexiglas gebaseerd op de dikte van de kunststof die besteld wordt. Wanneer je een dunnere plaat plexiglas bestelt, zal de prijs hiervan lager liggen dan wanneer je voor een dikkere plexiglas plaat gaat.
Bij Walljar verkopen wij in principe maar één dikte van plexiglas schilderijen (3mm). Mocht je een voorkeur hebben voor een wat dikkere plaat, dan mag je dit altijd aanvragen via onze helpdesk of via de mail. Samen komen we er wel uit en regelen we een plexiglas schilderij gemaakt naar jouw wensen!
4. KwaliteitAls laatste wordt de prijs van een plexiglas schilderij bepaald door kwaliteit van de kunststof. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is er sprake van een A- en B-kwaliteit van de kunststof. A-kwaliteit is vanzelfsprekend duurder dan B-kwaliteit: het gaat immers langer mee en gaat minder snel kapot. Aangezien wij bij Walljar alleen A-kwaliteit verkopen zal je zien dat wij altijd de beste kwaliteit leveren!

Plexiglas schilderijen
Plexiglas schilderijen
Plexiglas schilderijen

Plexiglas schilderijen: de product eigenschappen

Een foto op plexiglas wordt gemaakt door een UV-print op de achterkant van de kunststof te drukken. De plexiglas schilderijen die Walljar verkoopt zijn duurzaam en eenvoudig op te hangen. Het plexiglas geeft een glanzend effect en is tevens makkelijker op te hangen dan glas omdat het een stuk lichter is. Hieronder in de tabel kun je de product eigenschappen van onze plexiglas schilderijen zien.

Plexiglas schilderijen

Foto op plexiglas op maat gemaakt

Voor elke ruimte hebben wij passende wanddecoratie: of je nu een ruime woonkamer hebt met een grote wand, of juist een wat knussere kamer. Wij geven je de optie om je eigen formaat te kiezen. Wanneer je jouw favoriete plexiglas schilderij hebt gevonden, kun je uit 7 verschillende formaten kiezen, van een kleine print van 30 x 45 cm tot aan een echte eyecatcher van 150 x 225 cm. Zo kan jij het perfecte formaat plexiglas schilderij bestellen om elke gewenste ruimte sfeer te geven.

Shop plexiglas schilderijen

Op zoek naar mooie plexiglas schilderijenBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99