TV hoek inrichten

De tv hoek inrichten: waar moet je rekening mee houden en hoe pak je het aan? Het is een plek waar we veel meer tijd in doorbrengen dan we eigenlijk beseffen. Vaak staat er al een comfortabele bank en televisie om je favoriete programma’s te bekijken, maar dit betekent nog niet dat het gelijk een knusse plek is. Wij geven je daarom een aantal tips voor het gezellig inrichten van de tv hoek! 

Kies een leuk tv meubel 

Wanneer je begint met de tv hoek inrichten, is de belangrijkste stap het uitkiezen van een tv meubel. Je kan hier verschillende richtingen mee opgaan. Kies je voor een groot tv meubel met ladekasten zodat je alle andere apparatuur kwijt kan, of juist voor een moderne lage en lange tv meubel? Dit is bepalend voor de uiteindelijke look en feel van jouw tv hoek

Een tv standaard is ook een optie. Het neemt minder ruimte in beslag en is makkelijk te verplaatsen. Handig voor als je niet veel ruimte hebt! Of kies je voor het ophangen van de tv aan de wand? Ook dit bespaart veel ruimte en ziet er onwijs strak en netjes uit! 

Maak een collage met wanddecoratie

De tv staat meestal centraal in de woonkamer of tv hoek. Maar sfeervol is het zeker niet. Hier kan je gemakkelijk verandering inbrengen! Een van de meest waardevolle tips die wij je kunnen meegeven om de tv hoek in te richten, is om een collage te creëren, oftewel een fotowand rondom je tv. Dit kan met mooie schilderijen, posters of zelfs persoonlijke foto’s! Met behulp van een collage tover je een ruimte om tot de gezelligste chillspot in jouw huis. Lees hier hoe je zo een fotowand creëert! En bekijk ons ruime aanbod aan wanddecoratie!
Tv hoek inrichten

Voeg een vloerkleed toe 

De ruimte tussen de bank en de tv kan ook wat decoratie gebruiken. Ga je de tv hoek inrichten, zorg dan voor een lekker kleedje! Niet alleen geeft het je warme voeten in de winter, het geeft ook gelijk veel meer sfeer aan jouw tv hoek

Kleine decoraties voor extra sfeer

Je bent klaar met de tv hoek inrichten, alles staat, maar je mist gewoon nog wat. Voeg wat decoraties toe! Denk aan kaarsjes, dekentjes en kussentjes, lampjes en wat groene planten. Het zijn die kleine puntjes op de i die jouw tv hoek helemaal af maken! 

Ready to decorate? 

Wil je de tv hoek inrichten en ben je nog op zoek naar leuke wanddecoratie? Ontdek hier al onze collecties van prints op posters, canvas en plexiglas!

Ruimtes