Posters van rappers

Is hiphop ook helemaal jouw ding? Kan je uren luisteren naar de nieuwste tracks maar ook super goed gaan op oude hits? Dan moet je onze posters van rappers even bekijken: speciaal voor jou hebben we deze blog geschreven. Hier zijn 3 x posters van de meest legendarische rappers! 

Mac Miller poster

Mac Miller had niet het typische rapper imago en rapte niet altijd over typische onderwerpen in de rapcultuur. In zijn carrière heeft hij een bepaalde groei meegemaakt en dit kun je zelf ervaren wanneer je zijn muziek door de jaren heen beluisterd. Van raps over hangen met je vrienden naar bedachtzame, soulvolle raps met teksten over hoogte- en dieptepunten in zijn leven, van K.I.D.S naar de jazzy Circles album; het is een bijzondere groei en Mac zal daarmee ook altijd een bijzondere artiest blijven. 

Voor alle fans die Mac ook zo waarderen, en hoogstwaarschijnlijk, missen: misschien is deze Mac Miller poster wat voor jou. 
Mac Miller poster

Eminem poster 

Eminem poster
 

Zeker als je op zoek bent naar posters van rappers die inspirerend zijn, is onze Eminem poster hetgeen wat je moet hebben. Eminem is een inspiratie voor velen, een voorbeeld die anderen laat zien dat waar je ook vandaan komt en hoe zwaar het leven kan zijn, je er zoveel sterker uit kan komen. Van een jeugd vol armoede en misbruik naar een van de meest succesvolle rappers wereldwijd, met zijn eigen label. Hij wordt niet voor niets een rap God genoemd; probeer Eminem maar is te verslaan in een rap battle. Lukt je niet. 

Een stukje inspiratie aan jouw wand: je shopt de Eminem poster hier

Tupac poster 

Tupac poster
 

20 jaar na zijn dood en zijn muziek wordt nog altijd overal gespeeld en gekocht. Dat zegt wel iets over een artiest, toch? Volgens velen was Tupac zelfs de beste rapper ooit! Gepassioneerd, inspirerend en al vanaf zijn 15 in de rapwereld. Ondanks dat hij zijn privéleven niet altijd goed op orde had, was hij een inspiratie voor velen en moedigde hij de jeugd aan de armoede uit te stappen en wat te maken van hun leven. 

Posters rappers kopen: als je posters van rappers aan jouw wand wil hangen, dan is het een goede keuze om onze Tupac poster te overwegen!


Posters rappers: welke rapper 
is jouw favoriet? 

Zat er een poster van een rapper tussen dat echt bij jou past? Of misschien zit er wat tussen voor iemand die je kent? Deel het artikel met ze en bekijk gelijk de gehele portretten collectie

Collecties