Rotterdam posters

Rotterdam, bekend van haar iconische gebouwen. Denk aan De Rotterdam, de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Kubuswoningen en nog veel meer. Ben jij een inwoner van Rotterdam of gewoonweg een liefhebber van deze vette stad? Dan zijn de Rotterdam posters echt wat voor jou. Kijk mee naar de verschillende stijlen in de collectie:

Een poster van vintage Rotterdam aan de muur

In Rotterdam zie je een mooi contrast tussen moderne nieuwe gebouwen en oude gebouwen die het bombardement hebben overleefd. In de vintage collectie zie je veel van deze oude gebouwen terug. Zo hebben wij onder andere designs van de Lijnbaan, Bijenkorf, Hofplein, de Coolsingel en nog meer van deze klassiekers!
Rotterdam posters

Stadskaarten Rotterdam centrum

Stadskaarten is een van onze favoriete collecties en een must-have voor jouw interieur. Een unieke poster van jouw favoriete stad Rotterdam aan de muur? Met deze Rotterdam posters zal jouw interieur een vette uitstraling krijgen.
Rotterdam posters

Voetbal posters van jouw favoriete club

Niet alleen liefhebber van de architectuur van Rotterdam, maar ook zeker van voetballend Rotterdam? Dan zijn de voetbal posters van Feyenoord, SBV Excelsior of Sparta Rotterdam wat voor jou. De voetbal collectie bestaat uit zwart wit foto’s die zeker een eyecatcher zijn in jouw kantoor, woonkamer, slaapkamer of andere ruimte!
Rotterdam posters

De moderne architectuur van Rotterdam

Rotterdam heeft naast haar historische gebouwen natuurlijk ook moderne architectuur. In deze collectie zie je dan ook De Kuip, De Rotterdam en de Millenniumtoren terug komen. De moderne gebouwen zijn te verkrijgen in de kleuren blauw, grijs, groen en oranje. Deze collectie is ook ideaal om op te hangen aan kantoorwanden!

In welk materiaal hang jij jouw Rotterdam posters op?

Bij Walljar heb je de keuze uit verschillende wanddecoratie materialen. Deze zullen wij hieronder toelichten:

• (Ingelijste) posters: Walljar’s Rotterdam posters worden gedrukt op 240 grams satijn fotopapier. Dit premium fotopapier heeft een matte uitstraling. Bij de posters kun je ook kiezen om deze in te lijsten. 

• Canvas schilderijen: Hierbij wordt het design op het canvasdoek geprint en wordt daarnaast verstevigd door een houten frame van 4 cm. De canvas schilderijen hebben een matte afwerking.

• Plexiglas schilderijen: Wanneer je kiest voor plexiglas zal het design direct op de achterkant van het kunstof worden gedrukt. De plexiglas plaat heeft een dikte van 3 mm en heeft een glanzende en gladde afwerking.

Gepersonaliseerd design: Wil jij het groter aanpakken en Rotterdam printen op jouw hele wand. Dan kun je een gepersonaliseerd design bij ons aanvragen. Samen met de designers kunnen we de mogelijkheden bespreken. Zo kun je denken aan behang, textielwanden en meer. Neem contact met ons op via de livechat, info@walljar.com of +3110-2613977.
Rotterdam posters

Welke Rotterdam posters hangen binnenkort bij jou aan de muur?

Heb jij al gekozen of je voor een moderne, vintage of vette stadskaart poster van Rotterdam gaat? Zoek jouw favoriet in de Rotterdam posters collectie.

Collecties