Koffie poster

Je dag goed beginnen doe je natuurlijk met jouw favoriete kop koffie. Even een momentje voor jezelf pakken en van deze intense smaak genieten voordat je aan je zware werkdag begint. Het is een moment van rust en je wordt er goed wakker van. Een lekker sterke espresso of een mooi gelaagde latte macchiato is dan ook fantastisch om te zien! Jouw favoriete koffie poster is daarom een must have in jouw interieur!

Het kleine kopje koffie ‘’de espresso’’

Een goede espresso wordt bereid door water onder een hoge druk door fijngemalen koffie heen te persen. De concentratie van de koffie is hierdoor heel hoog, wat de koffie een intense smaak geeft. Veel mensen vinden dit heel erg lekker, maar voor de mensen die niet zo van sterke smaken houden is er nog de cappuccino en de latte macchiato. De koffie poster van een kleine espresso staat is erg populair en zal jouw interieur een trendy vibe geven. Bestel deze dan ook zeker als jij bij team espresso hoort!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk: food & drinks poster collectie.
Koffie poster

Koffie poster van de latte macchiato

De latte macchiato is een kunstwerk op zich door zijn gelaagdheid. De heerlijke koffie bestaat uit enerzijds melk en anderzijds koffie. Door het gebruik van een grote hoeveelheid melk is de koffie wat minder sterk en ook zoeter dan bijvoorbeeld de espresso. 

Bij een latte macchiato wordt eerst de melk in het glas geschonken waarna er twee shots espresso bij worden gedaan. Dit maakt dat de latte macchiato een hele mooie gelaagdheid krijgt. Uiteindelijk wordt er nog wat melk schuim aan de top toegevoegd en voilà! Je hebt je prachtige latte macchiato! 

Latte macchiato is dan ook een heerlijk drankje om in de avond te drinken tijdens een leuke film of op het terras. Kan jij ook zo genieten van dit heerlijk kopje koffie? Bestel dan nu de koffie poster van dit gelaagde kopje macchiato!

Must read: eetkamer inrichten: 7x inspiratie en tips!Koffie poster

De ''neutrale'' cappuccino

Een cappuccino is een koffie die eigenlijk tussen een espresso en latte macchiato in zit. De koffie is sterker dan de latte macchiato maar minder sterk dan de espresso. De koffie bestaat uit een espresso en opgeschuimd melk. Het opgeschuimde melk wordt pas na de espresso toegevoegd. De verhouding is ongeveer fifty fifty. 

Met de opgeschuimde melk kunnen echte koffie zetter meer doen dan alleen toevoegen. Sommige koffiezetters zijn namelijk echte artieste en kunnen met het opgeschuimde melk allerlei verschillende vormpjes maken in de koffie. Van hartjes tot dieren, ze kunnen het allemaal. Ben jij een echte fan van de cappuccino? Bestel dan de koffie poster van deze beauty hier!
Koffie poster

Koffie poster van de ''doppio''

De dubbele espresso, ofwel de doppio! Een heerlijke poster perfect is als kantoor decoratie of als schilderij voor in de keuken! De betekenis van het woord doppio komt uit italie, waar dit ''dubel'' betekend. Deze koffie wordt meestal geschonken in een cappuccino kop. Interesse om deze leuke poster in jouw interieur toe te voegen? Bekijk het product dan hier.

 

Voor de koffieliefhebbers!

Als koffieliefhebber moet je gewoon een koffie poster van jouw favoriete koffie in huis hebben. Deze zal top staan in jouw woonkamer of keuken! Zo kun je 's ochtends terwijl je een lekker kopje koffie in je hand hebt even genieten van jouw koffie!

Collecties