Partners Walljar

Goed nieuws voor bedrijven! Sinds kort kun je onze producten bestellen via Orderchamp. Je vindt daar onze (nieuwe) collecties en wij nodigen je graag uit je gratis aan te melden! 

Orderchamp

Orderchamp is een digitaal inkoopplatform voor Retailers in de Benelux. Je kunt het zien als een online groothandel waar je unieke producten kunt inkopen & verkopen tegen groothandelsprijzen. Om je goed op weg te helpen als nieuwe partner, ontvang je in totaal €150,- gratis shoptegoed van Orderchamp. Meld je nu gratis aan en koop online producten voor jouw winkel in bij Walljar!
Zakelijke partners

Hoe meld ik me aan?

Als retailer op Orderchamp profiteer je van:

  • De laagste minimum bestelbedragen;
  • Eén checkout voor meerdere merken;
  • Gratis verzending vanaf €250;
  • Bestel nu, betaal 30 tot 60 dagen later.

Zakelijke partners

Walljar’s partneraccount

Naast het platform Orderchamp hebben wij ook zelf een plek waar jij als retailer de producten van Walljar kan inkopen voor jouw winkel. Ben jij nu een interieurstylist, heb je een eigen winkel met woonaccessoires of doe jij iets anders waar onze producten goed in het assortiment zouden passen? Neem dan contact met ons op en wij maken een partner account voor jou aan waar je onze producten voor wholesale prijzen kunt inkopen!

Walljar’s affiliate account

Naast een partner account voor bedrijven kun jij als consument natuurlijk ook profiteren van de verkopen van Walljar. Hoe doe je dit? Meld je aan voor Walljar’s affiliate account en krijg 10% van de stukprijs als iemand via jouw link een aankoop doet. 
Zakelijke partners

Wij zien jouw bedrijf graag samen met ons stijgen naar een hoger level!

Contact ons via de mail info@walljar.com, bel naar +3110-2613977 of start een livechat met één van onze medewerkers.

Tips & tricks