Flexa kleur van het jaar

De flexa kleur van het jaar is weer gekozen! De kleur van het jaar 2022 is: Bright Skies. Het is een lichte kleur blauw: de kleur revitaliseert en is goed voor de geest. Het is een positieve kleur die elk interieur opfleurt. 

Flexa kleur van het jaar in de woonkamer

Is jouw woonkamer tegenwoordig omgebouwd tot eetplek, chillplek en werkplek? Dan kunnen bepaalde kleuren ervoor zorgen dat je een comfortabel en rustgevend gevoel geven. Blauw is één van die kleuren! Met de blauwe kleur Bright Skies op de muren weet jij zeker dat je de nieuwste interieurtrends bijhoudt!

Bright Skies in de slaapkamer

Naast een comfortabel en rustgevend gevoel, straalt blauw ook veiligheid uit. Perfect voor in de slaapkamer. Zo zal jouw nachtrust gegarandeerd zijn! Tip! Wil jij niet je hele slaapkamer blauw verven? Verf dan alleen de achterwand waar het bed tegenaan staat. Zo zal de blauwe kleur niet de overhand nemen in de slaapkamer.

Helderblauwe muren in de kinderkamer

Twijfels over welke kleur muren in de kinderkamer een goede match zijn? Voor jouw kindje wil je het liefst een leuke maar ook creatieve omgeving creëren. Bright Skies is een lichte maar opgewekte tint. Ideaal voor de kinderkamer dus!

Bright Skies kleuren in wanddecoratie

De volgende designs sluiten goed aan bij de flexa kleur van het jaar op de muur of zijn posters die deze mooie blauwe kleur in het design hebben:

 Blauwe wanddecoratie

Water crash: deze helderblauwe watergolven geven rust in jouw interieur. Dit design gecombineerd met de flexa kleur van het jaar geeft jouw huis echte beach vibes.

 Pulp Fiction poster

Pulp fiction: John Travolta en Uma Thurman dansend in het restaurant waar ze de twist doen tijdens een danswedstrijd. De iconische scène uit de film Pulp Fiction. Dit design is perfect voor de echte filmliefhebbers!

 Palmboom poster

Palms and blue: dit vrolijke design van palmbomen en een prachtige blauwe lucht staan perfect bij de nieuwe flexa kleur van het jaar

 Bloemen poster

Blauwe camelia: de camelia is een japanse roos die ook nog eens in de winter bloeit! Zo kun je al vroeg bij de trend aanwezig zijn en dit leuke schilderij zowel in de tuin laten bloeien als laten stralen aan de muur!

 Blauwe wanddecoratie

Middeleeuws gebouw: dit architectuur design zal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. In combinatie met de Bright Skies kleur op de muur zal jij meegaan met de trends van het jaar 2022.

 

Meer weten over de flexa kleur van het jaar? Bekijk dan het blogartikel van Flexa.

Met de flexa kleur van het jaar houd jij de interieurtrends van 2022 bij!

Naast de designs die goed passen bij de flexa kleur van het jaar heeft Walljar natuurlijk ook nog andere collecties. Bekijk onze hele collectie wanddecoratie hier.

Tips & tricks