Tienerkamer

Wanneer jouw kind deze leeftijd heeft en nu een echte tiener is, wil hij of zij ook graag een wat volwassenere kamer hebben. Daarom hebben wij speciaal voor de tieners een aantal designs gemaakt speciaal voor in de tienerkamer. De juiste wanddecoratie voor bepaalde stijlen: sportief, motiverend, fashion of trendy. Wat jouw tiener ook voor karakter heeft er zal altijd wel een poster bij zitten die goed bij zijn/haar kamer past. 

Voor de stoere jongens

De kamer waarin hij aan het gamen is, slaapt en zijn huiswerk moet maken. Hij spendeert hier veel tijd en daarom mag deze kamer ook wel een opknapbeurt krijgen. Om de kamer van jouw tiener even helemaal om te gooien kun je natuurlijk gaan voor andere meubels en andere kleuren op de muren. Maar als je het iets subtieler wilt aanpakken, ga dan voor andere accessoires. Wij hebben een aantal leuke wanddecoratie ideeën voor een stoere tienerkamer op een rijtje gezet:

 
Tienerkamer poster

Motivatie posters

Stop met het verspillen van tijd en investeer tijd in hard werken: dat is wat deze motivatie poster zegt. ‘’Money never sleeps’’. Ligt jouw tiener veel in bed en is hij veel aan het gamen? Dan kan hij misschien wel een motiverende quote gebruiken in zijn kamer! Met deze quote zal hij elke dag herinnerd worden om hard te werken! Ontdek alle motiverende quotes hier

 
Tienerkamer poster

Voetbal posters

Is jouw zoon een echte voetbalfanaat? Wij hebben de leukste posters van alle topclubs uit Nederland. Bekijk alle posters in de voetbal collectie en zoek jouw zoon zijn favoriete club. Hieronder zie je een te gekke poster van De Kuip uit 1937.

 
Tienerkamer poster

Formule 1 posters

Kijk jij samen met je zoon alle circuits van de Formule 1? Top! Dan is de autosport collectie een mooie aanvulling in de tienerkamer. In deze collectie vind je onder andere Formule 1 posters, Formule III, Formule V en motorraces posters.

Voor de trendy meiden

De meidenkamer: een plek waar je dochter series kijkt, lekker aan het make uppen is met vriendinnen of schoolwerk doet. Zoek samen met jou dochter de leukste wanddecoratie uit om hiervan haar eigen persoonlijke plekje te maken. Voor de echte trendsetters hebben wij een aantal prachtige items:
Kunst voor de tienerkamer

 
Tienerkamer poster

Feminine posters

Laat jouw dochter zien dat ieder lichaam mooi is en dat ze er mag zijn! Met deze vrouwelijke posters zal jouw dochter er elke dag aan herinnerd worden om met zekerheid door het leven te gaan en een echte confidence boost krijgen. 

 Tienerkamer poster

Abstracte posters

Is de kamer van jouw dochter al een drukke bende en wil je dat de wanddecoratie juist wat rust geeft? Ga dan voor de leukste abstracte posters in mooie roze/ aardetinten. Deze posters zijn ook té gek om te combineren in een fotowand. Ideaal voor de tienerkamer!

 Tienerkamer poster

Fashion posters

Houdt jouw dochter van kleding, make-up en kletsen? Dan zullen onze fashion posters goed bij haar persoonlijkheid aansluiten. Met kunst aan de muur in de tienerkamer zal jouw dochter dagelijks geïnspireerd raken!

 

Kunst voor de tienerkamer kopen?

Nu je inspiratie hebt opgedaan, kun je aan de slag aan om die tienerkamer van jouw puber in te richten. Maar vergeet niet: betrek jouw kind er ook bij, het is immers hun kamer!

Ruimtes