Kantoor wanddecoratie

Wist jij al dat Walljar speciaal voor bedrijven op maat gemaakte kantoor wanddecoratie aanbiedt? Kunst op kantoor is een bron van inspiratie voor jouw werknemers, daarnaast geeft het meer ruimte voor creativiteit in jouw werkomgeving!

Op maat gemaakte designs

Een kantoor kan de identiteit van het bedrijf uitstralen, en wat is nu beter dan dit te laten zien door het bedrijfslogo, de teamfoto, de bedrijfsmotto etc als kantoor wanddecoratie op te hangen?! Zo kun je transparant zijn naar je klanten waar het bedrijf voor staat. Dit kan natuurlijk op meerdere manieren, wij hebben er een aantal voor je uitgelicht:

Logo aan de muur

Wil jij een goed eerste indruk maken? Straal uit waar jouw bedrijf voor staat met een logo aan de muur. Wij bieden de logo’s aan de muur aan op de materialen: Plexiglas, Forex, Dibond, Dibond Butler Finish of Re-board. Kies jouw favoriete materiaal en maak een eerste indruk bij jouw klanten om niet te vergeten!
Kantoor wanddecoratie

Behang als kantoor wanddecoratie

Wil jij een unieke, gepersonaliseerde behang aan de muur? Dat kan! Je hebt de keuze uit verschillende materialen van Provinyl fijn tot aan ProVlies mat. Het behang is waterafstotend en krasvast, perfect als er veel beweging op kantoor plaatsvindt. 

Must read: tover jouw kantoor om in een gezellig en fijne werkruimte!

Kantoor wanddecoratie

Textielwanden voor op kantoor

Een andere favoriet op kantoor zijn textielwanden, ook hier kun je je eigen design op laten printen. Het textieldoek is gemaakt van Dekostof; perfect voor indoor wanddecoratie. Het textielframe met doek kan volledig gemonteerd geleverd worden! Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Geluidsdempende kantoor wanddecoratie

Last van een galm op kantoor en op zoek naar geluiddempende wanddecoratie? Wij bieden AcousticPro panelen met geluidsabsorptie! Dit akoestische materiaal bestaat uit gerecyclede spijkerbroeken. Met deze akoestische panelen zorg je voor een stillere omgeving, daarnaast kan het design natuurlijk ook inspirerend zijn voor je werknemers.

Wanddecoratie kantoor: schilderijen

Je kunt het ook wat subtieler aanpakken en een aantal schilderijen ophangen. Kies voor een prachtige glanzend plexiglas, een mat canvas schilderij of een moderne ingelijste poster! Daarnaast kun je ook kiezen voor een trendy muurcirkel! Deze is nu overal te zien zowel in huis als in kantoren. 
Kantoor wanddecoratie

Designs uit onze collectie

Geen idee wat jullie op de kantoorwanden zouden willen hebben? Geen probleem! Neem eens een kijkje in onze kantoor wanddecoratie collectie en doe inspiratie op! Van motiverende wanddecoratie tot aan quotes en fotografische wanddecoratie. Wellicht zit er wel wat voor jullie kantoor tussen!

Zelf een ontwerp insturen

Je kunt zelf een mooie foto of quote insturen of jouw idee bespreken met ons design team. Wij denken graag met het bedrijf mee en ondersteunen bij de vormgeving van de designs. Samen zorgen we voor de perfecte wanddecoratie voor jouw kantoor!
Kantoor wanddecoratie

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in kantoor wanddecoratie? Neem dan contact met ons op via info@walljar.com, +3110-2613977 of de livechat en stuur jouw wensen door.

Ruimtes