Wanddecoratie zwart

Ben jij op zoek naar wanddecoratie in het zwart? Dan hebben wij een mooie collectie wanddecoratie zwart voor jou! In deze blog zullen we aantal voorbeelden laten zien, hoe je dit leuk kunt combineren in een interieur.

Slaapkamer wanddecoratie zwart

Zoals je in het voorbeeld hieronder kunt zien, is het super vet om een zwart schilderij in je slaapkamer op te hangen. In dit voorbeeld zie je het design ‘’sterrenhemel’’, wat ook nog is toepasselijk is voor in de slaapkamer. Combineer de kleuren die terugkomen in jouw slaapkamer met de kleuren in het schilderij: in dit geval is dat een diepe roest oranje kleur.
wanddecoratie zwart

Bloemen tegen een zwarte achtergrond

Wil jij dat jouw wanddecoratie zwart ook nog een beetje kleur heeft? Dan zijn deze bloemen schilderijen perfect voor jou. De kleuren springen er nog mooier uit door de zwarte achtergrond. Welke is jouw favoriet?
wanddecoratie zwart

Wanddecoratie zwart: de feminine collectie

Deze collectie is chique, tijdloos en heeft een mysterieus tintje: de feminine collectie! De zwarte kleuren gecombineerd met grijs en rood komen mooi uit tegen een donkere muur. Deze designs zijn te vinden in de abstract collectie.
wanddecoratie zwart

Beroemde schilders collectie

Dit schilderij zal je vast en zeker wel kennen: Meisje met de parel van Jan Vermeer. Een echte klassieker! Deze wanddecoratie zwart zal dan ook in ieder interieur goed staan. Hiernaast kun je een Ohara Koson schilderij zien van Chrysanthus bloemen. Ohara Koson was een Japanse schilder bekend van zijn schilderingen op hout.
wanddecoratie zwart

Bloemen collectie

Hoe chique zijn deze stillevens van bloemen? Het toevoegen van wanddecoratie zwart is een leuke manier om jouw huis wat meer diepgang te geven. Zo zijn deze gedetailleerde bloemen schilderijen van de wereldbekende kunstenaar Jan Davidsz de Heem.
wanddecoratie zwart

Welke wanddecoratie zwart komt er bij jou thuis te hangen?

Zoek jouw favoriet uit in de categorie wanddecoratie zwart, alle designs zijn te verkrijgen als canvas schilderij, plexiglas schilderij of ingelijste poster.

Collecties