Jan Davidsz de Heem canvas

Jan Davidsz de Heem canvas schilderijen zijn razend populair. Dit is natuurlijk niet heel gek want het was een getalenteerde schilder uit de Gouden eeuw. Zijn kunstwerken zijn chique, tijdloos en te gek voor aan de muur. Lees mee over zijn leven en meest bekende schilderwerken.

Wie was Jan Davidsz de Heem?

Een schilder die alleen stillevens schilderde, geboren was in Utrecht maar in Antwerpen pas echt zijn bekende schilderijen heeft gemaakt: Jan Davidsz de Heem! Het leuke is dat deze kunstschilder in de leer was van Balthasar van der Ast, en daardoor zijn er wel overeenkomsten te zien in hun schilderijen. Neem maar eens een kijkje hieronder waar je links een Jan Davidsz de Heem canvas schilderij ziet en rechts een kunstwerk van Van der Ast. 

Van muziekinstrumenten naar bloemen

De Heem begon in zijn schilder carrière met het schilderen van muziekinstrumenten en boeken, later toen hij naar Antwerpen verhuisde werden dit bloemen en vruchten. Zo kun je deze laatste schilderijen ook terugvinden in onze collectie. We bespreken de Jan Davidsz de Heem canvas schilderijen hieronder.

En van leerling naar leraar

Het leuke is dat ook De Heem na deze periode een leerling kreeg: Abraham Mignon. Ook van deze kunstenaar hebben wij een aantal schilderijen in de collectie. Hieronder zie je links De Heem en rechts een schilderij van Abraham Mignon.
Jan Davidsz de Heem canvas

De Heem - Festoen van Vruchten en Bloemen

Op dit Jan Davidsz de Heem canvas schilderij zie je een festoen van vruchten en bloemen, opmerkelijk is dat De Heem veel meer kleur in zijn schilderijen ging gebruiken toen hij naar Antwerpen was verhuisd. In de Vlaamse stillevens werd daar namelijk veel meer gebruik van gemaakt. 
Jan Davidsz de Heem canvas

De Heem - Stilleven met Bloemen

De Heem is natuurlijk niet voor niets zo’n bekende schilder, ook hier zie je weer een stilleven dat tot in de puntjes uitgewerkt is. Gedetailleerder kan bijna niet! Dit Jan Davidsz de Heem canvas schilderij is een mooie aanvulling voor in huis! Kies nu jouw gewenste formaat en materiaal. 
Jan Davidsz de Heem canvas

De Heem - Vruchten en Bloemen

Dit schilderij is te verkrijgen in een rechthoekige of ronde vorm, en op de materialen: poster, canvas, plexiglas, forex, dibond of als behang. Met een muurcirkel zal jij de trend van nu helemaal bijhouden. De ronde muurdecoratie geeft net even een andere look dan een rechthoekig schilderij. Creëer een unieke look door een muurcirkel op te hangen in jouw woonkamer.
Jan Davidsz de Heem canvas

Jan Davidsz de Heem canvas schilderij bestellen bij Walljar

Bekijk alle stillevens in de beroemde schilders collectie. Wij zijn benieuwd hoe het schilderij aan jouw muur hangt! Stuur een foto in naar info@walljar.com of tag ons op social media.

Collecties