Wanddecoratie inspiratie

Weet je niet wat voor wanddecoratie je in jouw huis wilt hebben? Wij zetten wat wanddecoratie inspiratie uit onze collecties voor jou op een rijtje. Lees snel verder!

Landschap wanddecoratie inspiratie 

Landschap wanddecoratie is altijd populair. Mensen hebben altijd wel een bepaald landschap dat ze prachtig vinden om te zien. Deze muurversiering is ook perfect als collectors item wanneer je als roadtripper al op veel plekken bent geweest. Deze vorm van wanddecoratie is niet alleen populair omdat er voor iedereen wat tussen zit. Het kan mensen bepaalde reizen, oude woonplaatsen of andere momenten doen herbeleven. 
 Landschap schilderij Momenten herbeleven
Ben jij een echte hiker? Dan houdt je waarschijnlijk van de print grand canyon of de print Yosemite Valley. Ben je toch meer een wintersport type? Dan vind je een foto van een winters landschap waarschijnlijk prachtig. Er zit voor iedereen wel een mooi landschap schilderij bij in onze landschap collectie.

Naast de momenten kunnen herbeleven is er nog een voordeel. Een landschap foto past namelijk vrijwel bij elke kamer en elk interieur. Het geeft een rustige uitstraling aan je interieur. Je kunt helemaal in deze wanddecoratie inspiratie wegdromen, vooral als je denkt aan de mooie herinneringen die je er hebt gehad.

Bloemen wanddecoratie inspiratie 

Bloemen wanddecoratie Ben jij een echte bloemenliefhebber? Of vind je een bepaalde bloem gewoon heel mooi? Er zijn verschillende redenen om voor bloemen wanddecoratie te kiezen. Maar één ding is zeker, het geeft je kamer kleur en maakt het levendig. Groen is de kleur van leven, energie, groei en veiligheid. Het geeft zowel jou als je interieur een positieve vibe. Kies jouw favoriete bloem in de bloemen collectie.

Het is vooral leuk deze muurversiering in een bohemian of scandinavisch interieur op te hangen. In beide interieurs zullen de bloemen posters er echt uitspringen! Tussen de rode/oranje kleuren van het bohemian interieur zal de wanddecoratie zeker weten opvallen. Bij de clean-look van het Scandinavische interieur zal het meer leven toevoegen aan de kamer.

Wanddecoratie inspiratie: motiverende teksten 

Houd jij van een mooie quote of zin? Dan zijn de motiverende teksten jouw droomschilderij. Ze inspireren en motiveren je om door te gaan waar je op dit moment mee bezig bent in het leven. Of je nu je diploma wilt behalen, je eigen bedrijf wilt opzetten of je dagelijkse workout gaat doen! Alle goals worden behaald als je dagelijks wordt herinnerd aan extra motivatie.

Success is built on failure poster Quotes inspiratie
De teksten zullen je altijd motiveren om je dromen werkelijkheid te laten worden. Teksten als ‘’Success is built on failure’’ of ‘’Get 1% better each day’’ zijn schitterende teksten om in huis of op kantoor op te hangen. Vind nu een passende quote in de motivatie collectie!

Vintage voetbal posters

Voor de echte voetbalfans hebben we onze vintage voetbal posters. Heb jij een club die je in hart en nieren support? Wacht dan niet langer en bekijk onze vintage voetbal collectie. Kies de wedstrijd van jouw club die jij memorabel vindt en hang deze op aan jouw wand. Ideaal voor op kantoor of een slaapkamer.

Philips Stadion poster Stadions in Nederland
Naast deze wedstrijd momenten hebben we ook wanddecoratie van bijna alle stadions van de grote steden in Nederland. Kijk hiervoor in onze steden collectie. Dus woon jij in een van deze prachtige steden? Koop dan nu het stadion van jouw favoriete club als wanddecoratie. Laat iedereen zien wat voor trouwe supporter jij bent!

Wanddecoratie inspiratie opgedaan?

Al je wanddecoratie inspiratie gevonden in dit artikel? Bekijk dan nu jouw favoriete poster uit een van de collecties en bestel jouw wanddecoratie op Walljar!

Tips & tricks