Amsterdam activiteiten

Ben jij ook zo’n fan van onze hoofdstad en krijg je geen genoeg van Amsterdam? Wij hebben natuurlijk prints van Amsterdam, maar wil jij deze locaties ook in het echt bezoeken? Dan hebben wij drie leuke Amsterdam activiteiten voor je uitgekozen!

Rondleiding door de Johan Cruijff ArenA

Als echte Ajacied moet je natuurlijk wel een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA hebben gehad. Daarom hebben wij speciaal voor deze fans een poster ontworpen van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het stadion is in 1996 geopend door prinses Beatrix en is vernoemd naar de voormalig speler/ trainer van de club en natuurlijk de beste voetballer die het land ooit heeft gezien.

De Amsterdam activiteiten die je kunt doen zijn natuurlijk een wedstrijdje kijken in het stadion maar je kunt ook een rondleiding krijgen! Met een rondleiding door dit stadion kom je op alle plekken waar je stiekem altijd al eens een kijkje wilde nemen zoals bijvoorbeeld het veld. Maar ook de perskamer waar je jammer genoeg niet even de trainer kan ondervragen over die opstelling van afgelopen weekend want dat kon toch echt niet.

Je zult langs het museum van Ajax komen waar je alle successen zoals de landstitels, de KNVB-bekers en de Europese overwinningen kunt ervaren. Je zult de grootste spelers virtueel tegenkomen die dit prachtige shirt hebben mogen dragen van all time topscorer Piet van Rheenen en Mister Ajax Sjaak Swart tot Marco van Basten en Dennis Bergkamp en natuurlijk Johan Cruijff die op het veld een haast goddelijke status verwierf.

Johan Cruijff ArenA poster Amsterdam Wil jij al je helden zien en je handen leggen op de trofeeën die ze bij elkaar hebben gespeeld? Neem dan nu de tour door de Johan Cruijff ArenA en maak dit mee. Wil je een schitterende Amsterdam poster van de ArenA? Bekijk deze dan hier!

Science Museum Nemo

Andere Amsterdam activiteiten die we allemaal wel eens hebben gedaan: het Nemo museum. Je bent er zelf als kind vast wel eens geweest tijdens een schoolreisje. Je kunt er allerlei verschillende tentoonstellingen zien en zelf onderzoekjes doen op het gebied van natuurkunde, scheikunde, biologie en gedragswetenschappen. Heb jij jonge kinderen of denk je dat je eigen passie voor wetenschap wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Ga dan eens langs bij NEMO en doe mee aan de onderzoekjes en ervaar hoe leuk en spannend de wetenschap kan zijn. 

Nemo poster Amsterdam Is je kindje nou helemaal gek op dit museum? Hoe leuk is het dan om een poster van het Nemo museum in Amsterdam in de kinderkamer op te hangen?! 

Amsterdam activiteiten: Het Rijksmuseum

Wat zijn jouw eerste gedachten bij het Rijksmuseum? Saai, oubollig, iets voor opa en oma. Nou dat heb je dus mooi mis. Het Rijksmuseum hangt vol met Nederlandse kunst en geschiedenis. Het is een must see voor elke Nederlander. Als Nederland zijnde hebben wij enkele van de grootste schilders uit de geschiedenis voortgebracht en hier mogen we als kikkerlandje best trots op zijn.

In het Rijksmuseum hangen enkele van de beste werken die deze helden hebben gemaakt. Prachtwerken zoals de Nachtwacht, Het Melkmeisje en het Joods Bruidje en nog velen meer zijn in het museum te bewonderen.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te zien dan alleen schilderijen. Neem in de zomer ook eens een kijkje in de tuinen waar verschillende tentoonstellingen te zien zijn! Wil jij je Nederlandse geschiedenis ook eens opfrissen? Ga dan snel eens naar het Rijksmuseum en geniet van alles wat het museum te bieden heeft. 

Rijksmuseum poster Amsterdam Ben je zelf gek op het Rijksmuseum of vind je het gewoon een erg mooi gebouw? Bestel dan nu onze Amsterdam poster van het Rijksmuseum.

Ontdek nu jouw favoriete Amsterdam activiteiten!

Amsterdam is een stad die veel te bieden heeft. Er is in de praktijk enorm veel te doen en van alles wat onze hoofdstad te bieden heeft hebben wij schitterende prints gemaakt. Ga nu naar onze Amsterdam collectie en vind jouw favoriete Amsterdam activiteiten.

Collecties