Join Walljar’s Affiliate Programma! - Walljar

Geld verdienen door jouw kortingscode te delen

Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met alle bestellingen die wij krijgen en daar willen we wat voor terug doen. Misschien zie je het wel eens voorbij komen bij influencers, bloggers en youtubers: affliate links. Hierbij worden zij beloond voor de aankopen die jij via hun linkjes koopt. Dit kan nu ook bij Walljar!

Hoe het Affiliate programma werkt 

Via deze link kun je je heel makkelijk aanmelden voor het programma. Je vult je naam en emailadres in en maakt met een wachtwoord een account aan. Vervolgens krijg je een dashboard te zien waarop je je persoonlijke affiliate link en eventuele kortingscode ziet. Zowel de link als de kortingscode kun je met iedereen delen. Je familie, vrienden en op je socials zo Instagram. Als iemand via jouw linkje een bestelling plaatst dan krijgt jij 10% van de bestelwaarde. 

In het kort:

  • Maak een Affiliate account aan en ontvang een persoonlijke link.
  • Deel deze met je vrienden en familie en zodra zij iets bestellen via jouw link ontvang jij 10 procent van de bestelwaarde van hun bestelling!*

*Bij bestelling met waarde van €29.99,- of meer krijg jij 10% van de bestelwaarde.

Sfeerfoto’s om op jou socials te plaatsen

Wij hebben natuurlijk ook afbeeldingen die jij kan gebruiken op je socials. Zo kun je ons werk eenvoudig laten zien zonder zelf foto’s te hoeven maken. Bekijk het kopje ‘’creatives’’ in jouw account en vind leuke sfeerafbeeldingen van onze producten. Je bent vrij om deze te gebruiken als wij in de post getagd zijn en als er #walljar en #partner of #ad bij staat.

Waar wacht je nog op? Verdien geld met jouw unieke code!

Tips & tricks