Bestel vandaag nog Walljar’s producten in de groothandel en krijg €300 korting! - Walljar

Bestel vandaag nog Walljar’s producten in de groothandel en krijg €300 korting! 

Voor al onze zakelijke klanten zijn we een samenwerking aangegaan met Faire om onze groothandel producten online te verkopen. Word vandaag nog lid van Faire om onze lijn te shoppen en krijg €300 korting en 1 jaar gratis verzending.*

Faire

Faire is een digitaal platform voor retailers over de hele wereld. Je kunt het zien als een online groothandel waar je onze producten kunt kopen tegen groothandelsprijzen. Ideaal als je graag wanddecoratie wilt verkopen in jouw fysieke winkel!

Waarom winkelen via Faire?

  1. Netto 60 voorwaarden op alle bestellingen Wanneer je bestelt via Faire, gebruik dan de voorwaarden om nu te kopen en 60 dagen later te betalen.
  2. Gemakkelijk bestellen en nabestellen. Plaats bestellingen en herbestellingen wanneer je klaar bent op Faire.com of de Faire mobiele app.
  3. Gratis retourneren op lopende bestellingen. Als er iets niet in orde is, krijg je een voorafbetaald verzendlabel en stuur je het terug.

Meld je aan en krijg €300 korting en 1 jaar gratis verzending!

Samen met ons je sales laten groeien? Meld je dan nu aan via de volgende link: https://walljarcom.faire.com/user/sign-up

Vragen?

Zit je nog met een aantal vragen? Dat is geen probleem. Contact ons via de mail info@walljar.com, bel naar +3110-2613977 of start een livechat met één van onze medewerkers.

*Nu tot 11 maart 2022, alle nieuwe winkeliers die zich aanmelden voor Faire met behulp van de Faire Direct link en een eerste bestelling plaatsen, krijgen €300 korting.

Tips & tricks