Collectie uitgelicht: Vintage Travel - Walljar

Bij Walljar breiden we het assortiment steeds verder uit. Nu hebben wij goed nieuws voor iedereen die gek is op reizen, een vintage interieur stijl en kleur. We hebben we namelijk een nieuwe collectie posters gevuld met kleurrijke vintage travel posters, waarmee je je favoriete steden en landen in huis haalt. Vandaag laten we je een aantal designs uit deze kleurrijke nieuwe collectie zien. 

Vintage travel posters in je interieur

De nieuwe collectie past bij veel interieurstijlen, maar door de vintage stijl passen ze extra goed bij de interieurstijl vintage. Je interieur een vintage uitstraling geven doe je door nieuwe en oude dingen te mixen. Struin jij vaak rommelmarkten en vintage winkels af naar het perfecte item voor in huis? Een vintage interieur stylen duurt vaak even. Het is een proces, doordat je een goed vintage stuk maar net moet tegenkomen. Het moet natuurlijk wel helemaal kloppen in jouw huis. Met de nieuwe travel posters in onze Vintage Collectie helpen we je door middel van mooie wanddecoratie een handje mee.

Kleurrijke collectie

De nieuwe Collectie Travel Posters is geïnspireerd op je favoriete steden en landen. Met de vintage posters haal je ze in huis. In deze collectie zie je veel verschillende kleuren in combinatie met illustraties en typografie. Er zijn maar liefst 85 verschillende travel posters waar je uit kunt kiezen. En kun je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk een hele leuke fotowand creëren met verschillende posters. 

Tip: Voor fotowand inspiratie kijk je  op onze fotowanden pagina 

Frankrijk

De stad van de liefde, croissants, wijn en kaas. Jouw hart gaat sneller kloppen als je aan Frankrijk, de cultuur en het eten denkt. Daarom kies je voor een of meer van de travel posters geïnspireerd op dit mooie land. Bijvoorbeeld Paris Skyline. 

Travel posters

Japan

In de nieuwe collectie Vintage Travel Posters hebben we ook een ruime keus in posters met prachtige geabstracteerde prints van Japan. Van tempels tot landschappen en stadsgezichten in de mooiste kleuren. Wat denk jij van Japan Landschap Vintage

travel postersAustralië 

Bij Australië denk je al snel aan backpacken, kangaroos en de stad Sydney. Het land heeft een erg diverse natuur met woestijnen, bergen, regenwouden, stranden en watervallen. De dierenwereld in Australië is al net zo divers. Een beetje van dit land in huis? Wat dacht je van deze mooie vintage travel poster: Australië Koala's

travel posters

Italië

Een van de favoriete vakantielanden van menig Nederlander is Italië. Dus natuurlijk kan dit land niet ontbreken in onze collectie Vintage Travel Posters. Ga je voor een mooie poster met Toscaanse valleien, zoals Italiaans Riviera of kies je toch voor typische Venetiaanse gondels? 

travel posters

Je favoriete travel posters combineren

Als echt reisfanaat wil je natuurlijk laten zien in huis van welke plekken op de wereld jij dolgelukkig wordt. In onze collectie Fotokunst vind je mooie foto’s van verschillende steden en landen. Maar ook zijn de travel posters heel goed te combineren met posters uit de collectie Typografie. Combineer bijvoorbeeld Fotowand Parijs met posters uit deze nieuwe collectie. 

Kijk snel of jouw favoriete stad of land er ook tussen zit!

Behalve de landen Frankrijk, Japan, Italië en Australië, hebben we natuurlijk ook nog travel posters van andere landen, zodat jij voor je favoriete land of stad kunt kiezen. De posters kun je zowel los als in een mooie lijst aanschaffen. 

Collecties