Vaderdag cadeau

Vaderdag is het moment om aan je vader te laten zien hoe belangrijk hij voor je is. Dit doe je natuurlijk het hele jaar door, maar met Vaderdag zetten we even net dat extra stapje om te laten zien dat we niet zonder hem kunnen. Lees snel verder voor originele cadeaus inspiratie.

Geef eens kunst als cadeau!

Wil jij je vader een uniek cadeau geven voor Vaderdag? Denk dan eens aan wanddecoratie! Je kunt in onze collectie een mooie print uitzoeken, maar ook zelf een ontwerp aanleveren en dan maken wij hier een vet schilderij van op canvas, plexiglas of op poster. Dit is een uniek cadeau voor jouw vader en eentje waar hij lang plezier van zal hebben! Zo kan jij je vader laten zien hoe belangrijk hij voor je is!

KORTING: Met de code VADERDAG20 krijg je 20% korting op alle producten! De code kan tot en met zondag 20 juni gebruikt worden.

Kunst is voor sommigen een wat oubollig iets, maar je kunt tegenwoordig juist hele moderne prints in huis halen die de sfeer in de kamer ten goede komt. Voor Vaderdag hebben wij verschillende collecties vol met prints die elke vader zal kunnen waarderen!

Wat hebben wij te bieden!

Jij weet natuurlijk precies waar de interesses van je vader liggen, en je kan hier perfect een passend cadeau bij uitzoeken. Hieronder hebben we bepaalde collecties uitgelicht die perfect zouden zijn als uniek Vaderdag cadeau

  • Vintage voetbal posters

  • Wat een erg gaaf cadeau zou zijn voor je vader is misschien wel een herinnering aan vroeger. Nederland is natuurlijk een bekend voetballand. Vele Nederlanders hebben wel een warm gevoel bij minstens één voetbalclub in het land, zo ook jouw vader. Geef hem als Vaderdag cadeau een vintage voetbal poster cadeau van zijn jeugd. Bijvoorbeeld eentje uit de periode dat hij misschien wel met zijn vader in het stadion zat. 
    Vaderdag cadeauEen mooie vintage voetbal poster is een uniek Vaderdag cadeau waarmee jij je vader kunt verrassen. Zet je vader op Vaderdag eens in het zonnetje met een vintage voetbal poster van Walljar en tover een lach op zijn gezicht! Zie hier de hele collectie.

  • Steden collectie

  • Wat natuurlijk een schitterend en uniek Vaderdag cadeau is, is een poster van de stad van jullie woonplaats, je vaders geboorteplaats of gewoon een stad die hij keigaaf vindt. In de steden collectie vind je allerlei prints van landmarks uit je vaders favoriete stad.

    Hiernaast hebben wij ook een vintage steden collectie. In deze collectie zie je de landmarks van allerlei steden in Nederland en hun ontwikkeling door de jaren heen. Deze collectie is in het zwart wit verkrijgbaar en een echte must have als fan van welke stad dan ook.

    Walljar heeft ook een collectie stadskaarten beschikbaar waarin je plattegronden vind van de centra van allerlei steden in Nederland. Dit is een echte eyecatcher voor aan de muur op kantoor, in de woonkamer, slaapkamer of in een andere ruimte.
    Vaderdag cadeauDe collecties steden, vintage steden en stadskaarten zijn helemaal van deze tijd. De prints geven een uniek karakter aan het interieur en zijn gewoon heel gaaf om in huis te hebben. Deze hele collectie is verkrijgbaar op plexiglas, canvas en (ingelijste) poster.

  • Filmscènes  

  • Wie houdt er nou niet van om eens lekker achterover te hangen en te genieten van een mooie film. Iedereen heeft films waarin hij of zij volledig in op kan gaan en zich als één van de hoofdrolspelers voelt. Zo ook jouw vader. Welke man is nou geen fan van de film Gladiator, in dit historische drama volg je voormalig generaal Maximus die zich als slaaf op vecht tot gladiator in het Colosseum. Hij haalt zijn wraak op de keizer die verantwoordelijk is voor de dood van zijn familie. 

    Of is jouw vader fan van de film ‘ The Wolf of Wall Street’. Deze biografische film over fraudeur Jordan Belfort is een modern meesterwerk met Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Jonah Hill. In deze film volgen we Jordan Belfort en de opzet van zijn megabedrijf waarin hij aandelen handelt. Hierbij bedriegt hij iedereen en wordt hij uiteindelijk gepakt door de FBI. Deze film is één van de beste films van de laatste tien jaar en een favoriet van elke man.
    Vaderdag cadeauOf is jouw vader helemaal gek van Pulp Fiction. Deze misdaadfilm van Quentin Tarantino werd overladen met prijzen en nominaties en is een must see voor elke film fan.

    Van al deze meesterwerken (en nog vele anderen) hebben wij scènes uitgebeeld als prints. Deze zijn te vinden in onze filmscènes collectie en zijn een prachtig en uniek Vaderdag cadeau waarmee je jouw vader de waardering kan tonen die hij verdient. 

    Een uniek Vaderdag cadeau vind je bij Walljar!

    Ben jij op zoek naar een uniek Vaderdag cadeau waarmee jij je vader eens in het zonnetje kunt zetten? Kijk dan eens al onze collecties en vind het perfecte Vaderdag cadeau!

    Tips & tricks