Typografische posters

Woorden kunnen ons laten lachen, huilen, nadenken of inspireren. Quotes of citaten kunnen een boodschap of betekenis hebben. Daarom zie je typografische posters veel terugkomen in fotowanden. Deze posters met tekst geven net dat extra gevoel bij een thema. Zo zullen wij een aantal voorbeelden uitlichten in deze blog en wat meer vertellen over de artistieke typografische posters.

Motiverende typografische posters

In onze collectie zitten er meerdere motiverende posters. Zit je al een tijd te wachten op een teken om in actie te komen? Dan is jouw tijd nu aangebroken. Dit is jouw teken! Kom nu in actie en ga doen wat je al die tijd uitstelde. Deze motiverende typografische posters helpen je daarbij. Zo kun je kiezen uit ‘’A Sign’’of bijvoorbeeld ‘’Action’’. Kijk in de typografie collectie voor nog meer inspiratie.
Typografische posters

Quotes en citaten

Grappige, persoonlijke teksten zullen perfect aansluiten bij jouw interieur. Of dit nu is met ‘’This kitchen is for dancing’’ in de keuken of ‘’Love’’ in de slaapkamer. Typografische posters versterken de betekenis op zich zelf maar al helemaal in een fotowand. Geef extra nadruk aan elke fotowand met jouw persoonlijke citaten of quotes!
Typografische posters

Mindfulness typografische posters

Naast de motiverende posters hebben wij ook inspirerende posters in de collectie zitten. Mindfulness is een levenswijze die zich kenmerkt door te leren dat dingen zijn zoals je zijn als je er niks aan doet. Je leeft in het moment en daarom kun je van elke dag maar beter een positieve ervaring maken. Met de mindfulness posters van Walljar zal je hieraan herinnerd worden. Ontdek de mindfulness posters: ''Attracting Energy’’ of ‘’I Am Worthy’’ nu in de typografie collectie.
Typografische posters

Woordenboek posters

In de typografische posters collectie hebben wij een aantal designs die een woordenboek definitie geven. Zo kun je de definities van ‘’Existentialism’’ en ‘’Mysticism’’ en nog veel meer in deze collectie vinden. Deze posters zijn zowel in een donkere als lichte versie te verkrijgen en zo kun je ze leuk mixen en matchen met elkaar.
Woordenboek posters

Typografische posters in fotowanden

In een fotowand kan een poster met tekst het thema versterken. Door de volgende stappen op te volgen kun je gemakkelijk een unieke fotowand maken:

  1. Kies een thema (keuken, dieren, reizen, stranden, liefde etc)
  2. Kies een kleurenpalet (nude, fel, groen tinten, roze tinten etc)
  3. Kies de bijpassende posters uit (ontdek onze fotowanden pagina)
  4. Kies een opstelling (kies de juiste formaten en lijsten)
  5. Bestel jouw unieke fotowand!

Typografische posters

Typografische posters laten een indruk achter

De posters met tekst kunnen een leuke, grappige of inspirerende indruk achterlaten. Vind jouw favoriet nu in de typografie collectie!

Collecties