Poster cadeau - Walljar

Zoek jij een leuk en origineel cadeau? Dan is een poster cadeau perfect! Echter, er is zoveel keus dat het lastig is om te kiezen wat nou precies leuk is voor degene aan wie jij een cadeau wil schenken. In deze blog lees je daarom 15x wanddecoratie cadeau ideeën voor de leukste posters om cadeau te doen!

Inspiratie voor jouw poster cadeau

Bij Walljar hebben wij heel veel posters van verschillende collecties. Hier zie je poster cadeau ideeën om iemand écht te verrassen: 

1. Voor de echte koffieliefhebber!

Wil jij een echte koffieliefhebber een cadeau doen? Geef dan deze Too Much Coffee poster cadeau! Deze typografie poster is simpel en elegant tegelijkertijd, en draagt een duidelijke boodschap met zich mee. Deze poster is ideaal voor de keuken, maar ook erg leuk om in de slaapkamer op te hangen!

poster cadeau

2. Voetbalfanaat? Geen probleem!

Voor de echte voetballiefhebber is natuurlijk een voetbal poster een heel leuk poster cadeau! Geef bijvoorbeeld de Nederland - België ‘76 poster. Deze actiefoto brengt weer nostalgische gevoelens naar boven van die prachtige wedstrijd.

Voetbal poster - Walljar

3. Even wat anders

Geef een muurcirkel cadeau! Deze nieuwe trend geeft elke wand meteen een moderne en verfrissende uitstraling. Zo trekt dit patroon genaamd Wallflower van William Morris meteen alle aandacht naar zich toe. 

poster cadeau

4. Voor de minimalisten

Line art posters zijn ideale geschenken. De simpele lijnen passen bij elk interieur en geeft de wand direct een elegante uitstraling. Zo krijg je van de Champagne Line Art meteen zin in een lekker glas champagne en past het ook nog eens bij elke wand. 

poster cadeau

5. Helemaal zen

Wil je iemand een mindfulness poster cadeau doen? Geef dan bijvoorbeeld de Mystieke Handen cadeau. De zachte kleuren en de serene afbeelding zorgen ervoor dat alleen al naar de poster te kijken, je meteen rustig wordt. Dat wil je iemand natuurlijk graag schenken!

Poster cadeau

6. Kom tot rust aan de kust

Deze elegante zwart wit poster neemt je mee naar de kust van Zuid-Frankrijk. De French Windowsill is geschikt voor elke wand en past ook heel leuk bij een fotowand. Dus als je een leuk poster cadeau zoekt is dit erg geschikt!

Poster cadeau

7. Abc-tje op de muur

Zoek jij een poster voor een kinderkamer? Dan is het Dieren Alfabet een perfect poster cadeau! Op deze poster staat het hele alfabet en ook allemaal leuke dieren. Op deze manier leert jouw kindje op een leuke manier kennis maken met het alfabet!

Poster cadeau

8. Altijd op vakantie

Om de tropische sferen in huis te brengen is de Bright Blue Sky II een perfect poster cadeau! De strakke blauwe lucht met de mooie palmbomen brengt de zomer meteen weer in huis. Daar kan je natuurlijk alleen maar blij van worden en is daardoor ideaal als cadeau!

Poster cadeau

9. Moroccan vibes

Geef iemand Marokkaanse sferen in huis als poster cadeau! Zo breng deze Golden Arches poster je helemaal mee naar een prachtige moskee in Marrakech. 

Poster cadeau

10. Echte kunst cadeau doen

Meisje Met De Parel van Johannes Vermeer is een populair en geliefd kunstwerk wat veel wordt bekeken in het Mauritshuis in Den Haag. Dat hoeft niet meer, je kan het iemand ook cadeau doen! Zo geef jij iemand een prachtig kunstwerk als poster cadeau

Poster cadeau

11. Crazy about animals

Zoek jij een poster cadeau voor iemand die veel humor heeft? Dan is de Crazy Giraffe een perfect cadeau! De blauwe lucht met de mooie en gekke giraffe bezorgt iedereen meteen een lach op het gezicht. 

Poster cadeau

12. Fan van The Weeknd?

Hij brengt de ene na de andere hit uit: The Weeknd. Zoek jij een cadeau voor iemand die groot fan van hem is, dan is deze poster geschikt! 

Poster cadeau

13. Een rustgevend cadeau!

De Calming Shapes zorgen door de blauwe lijnen en de vormen in verschillende grijstinten voor een artistiek en rustgevend effect. Deze unieke wanddecoratie is daarom erg leuk om als poster cadeau te doen! 

Poster cadeau

14. Tarantino's Once Upon A Time in Hollywood

Once Upon A Time In Hollywood kwam in 2019 uit en is nu al een echte filmklassieker. Geef iemand daarom deze poster cadeau met Cliff Booth die naast de auto loopt.

Poster cadeau

15. Fancy a cocktail?

Eén van de populairste cocktails is natuurlijk de Pornstar Martini. Deze wanddecoratie laat dit heerlijke drankje zien. Geef dit iemand cadeau om bijvoorbeeld in de keuken op te hangen!

Poster cadeau

Een poster cadeau shop je bij Walljar!

Zoals je ziet: er is dus genoeg keuze bij Walljar om een leuke poster cadeau te doen! Dit is slechts inspiratie, op onze website vind je ons gehele assortiment aan posters. Ga dus snel naar de website en zoek de leukste poster uit om cadeau te doen!

Tips & tricks