Creëer de look: Fotowand Nude tinten - Walljar

Met een aardetinten woonkamer zit je altijd goed. Door deze tinten in je interieur te verwerken, creëer je direct een warm en rustgevende sfeer. Niet zo gek dus dat een aardetinten woonkamer zo populair blijft. Kijk mee hoe je met de posters van Walljar aardetinten toevoegt aan je woonkamer. 

Creëer rust en balans

Bij het kiezen van kleuren voor je aardetinten woonkamer moet je denken aan kleuren die je terugziet in de natuur. Zoals op het strand, in de bergen of in het bos. Een aardetinten woonkamer past bij veel verschillende woonstijlen. Doordat het over het algemeen geen felle kleuren zijn, zorgt het voor rust en balans.

Warm of koud?

Aardetinten zijn niet alleen maar warme kleuren, want ook koele kleuren zie je terug in de natuur. Warme aardetinten zijn bruin, beige en terracotta, maar ook varianten van geel en oranje, zoals je die ziet in herfstbladeren. Koele aardetinten zijn bijvoorbeeld blauw, grijs en groen, zoals je die terugziet in het bos en de zee. Kies jij voor een warme of koele aardetinten woonkamer?

Perfecte posters voor in jouw aardetinten woonkamer

Breath

Quotes, letters en woorden. Steeds vaker zie je dit voorkomen in wanddecoratie. Op zoek naar een minimalistische toevoeging aan je aardetinten woonkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een rustige witte poster met tekst, zoals poster Breathe. Deze poster uit de collectie Typografie geeft een kleine reminder om af en toe even adem te halen.

Ohara Koson - Crane Bird

Met dit design haal je echt de natuur in je aardetinten woonkamer. Op een grijsblauwe achtergrond, zoals je die vaak ziet in de lucht, staat een tweetal kraanvogels afgebeeld. Crane Bird is de perfecte aanvulling in je aardetinten woonkamer. 

Aardetinten woonkamer

Waterman Sterrenbeeld

Je sterrenbeeld laten zien in je interieur? Met je sterrenbeeld in huis laat je een beetje van je persoonlijkheid zien. Naast poster Waterman Sterrenbeeld vind je andere sterrenbeeld posters in de collectie typografie. Behalve in je aardetinten woonkamer zal deze ook heel leuk staan in je slaapkamer. 

Aardetinten woonkamer

 

Woman Line Art

Bij dit design heeft de artiest zwarte lijnen gecombineerd met een prachtige aarde tint. Met de Woman Line Art geef je warmte en vrouwelijkheid aan je aardetinten woonkamer. Bekijk voor meer Line Art wanddecoratie onze collectie Line Art. 

Body Line Art

Soms is meer minder. Met een line art wanddecoratie is er niet veel nodig om een statement te maken in huis. Met de poster Body Line Art geef je net als met de Woman Line Art een vrouwelijke touch aan je interieur. De diepe bruine kleur steekt prachtig af tegen een muur in een lichte aardetint. 

Aardetinten woonkamer

 

Rocky Beach

Rocky Beach is echt de perfecte match voor jouw aardetinten woonkamer. Het schilderij met de kleuren bruin, grijs en beige past helemaal bij een interieur geïnspireerd op kleuren uit de natuur. Deze poster vind je in onze collectie Abstract. 

Aardetinten woonkamer

Tip: Filteren op kleur

De meeste aardetinten laten zich goed combineren met elkaar, maar ben je alleen op zoek naar warme aardetinten? Gebruik dan de filter optie en kies bijvoorbeeld de kleuren oranje, bruin en beige. 

Kies jouw favoriet voor in een aardetinten woonkamer!

Kies je favoriete designs en creëer hiermee de perfecte fotowand voor jouw aardetinten woonkamer. Alle designs zijn verkrijgbaar als poster, canvas schilderij en plexiglas schilderij. 

Fotowanden