Parijs schilderij

Deze stad staat bekend om de liefde, fashion en een prachtige architectuur. We hebben het natuurlijk over Parijs. Wij hebben een fotowand gemaakt die deze romantische stad reflecteert aan de muur. Want wie wilt er nu niet een leuk Parijs schilderij aan de muur hebben hangen? Kijk snel mee!

Het kleurenpalet

Het kleuren thema is duidelijk: zwart-wit. Zwart-wit is classy, modern en tijdloos net zoals Parijs! Met deze kleurencombi kun je gemakkelijk jouw woonkamer of slaapkamer inrichten. Dus geef een boost aan jouw interieur met deze leuke fotowand!

De posters in de fotowand

Wij hebben de posters in deze fotowand voor jou op een rijtje gezet zodat binnen no time de gehele fotowand aan jouw muur kunt hangen.

Parijs schilderij

Doorgang in Parijs

Het Parijs schilderij ‘’Doorgang in Parijs’’ kan in deze fotowand niet missen. In deze stad zie je op elke hoek van de straat prachtige architectuur, zo zie je op deze poster klassieke gebouwen met een massieve bouw. Wat bijzonder is aan deze bouwstijl is dat er rondingen ofwel ''arches'' zijn gebruikt. Dit geeft een klassieke look aan jouw interieur!

Parijs schilderij

Shoulder II

Een vrouwelijke touch in deze fotowand is het schilderij ‘’Shoulder II’’. Parijs, de stad van de liefde, en dit thema moet natuurlijk ook terugkomen in jouw fotowand. Met deze poster van de schouders van een vrouw, hiermee komt ook het classy thema weer terug door het gebruik van de sieraden en een tijdloze blouse.

Parijs schilderij

De Eiffeltoren

Het symbool van Parijs: De Eiffeltoren, ook deze kan natuurlijk niet ontbreken in de fotowand. Het Parijs schilderij van ‘’De Eiffeltoren’’ past met de zwart-witte kleuren perfect in dit plaatje.

Parijs schilderij

French Windowsill

Wat is nu typisch Parijs? Juist ja, een frans balkonnetje! Het Parijs schilderij ‘’French Windowsill’’ laat dit dan ook mooi zien. Deze balkonnetjes zijn er gekomen omdat het in Frankrijk niet altijd toegestaan was om een balkon die buiten het huis kwam te plaatsen. Zo konden de mensen toch snel verkoeling krijgen zonder een echt balkon. 

Parijs schilderij

Parijs schilderij: Love

Wanneer je een fotowand creëert van de stad van de liefde maakt deze typografische poster van ’’Love’’ het geheel helemaal af! Parijs heeft de naam City of love gekregen door de sexy taal, de romantische boeken en films en door de vele huwelijksaanzoeken die hier plaatsvinden.

Typografie poster

Fashion Girl

Daarnaast is Parijs ook een echte fashion stad, waar Paris Fashion Week één van de bekendste events is elk halfjaar. Met de poster van ‘’Fashion Girl’’ zit je ook in dit thema goed!

Zwart-wit fotokunst

Final touches

Om deze look af te maken, kun je er zelf voor kiezen om dit heel strak en classy te houden of modern en gezellig. Omdat er in de fotowand gebruik is gemaakt van zwart-wit fotokunst, is het mooi om dit met wat kleur aan te vullen. Dit kun je doen door jouw muur in een mooi kleurtje te verven, of door subtiele accessoires toe te voegen. Denk aan leuke kussens, kaarsen, planten en lampen!

Bestel jouw favo Parijs schilderij nu online!

Ontdek alle zwart-wit fotokunst in deze collectie en misschien hangt zo’n leuke Parijs schilderij binnenkort wel aan jouw muur!

CollectiesFotowanden