Wanddecoratie hal

Wanddecoratie in de hal: het is belangrijker dan je denkt. De hal is tenslotte de ruimte waar zowel jouw gasten als jij het eerste binnenkomen. Het is daarom van belang dat de hal een  juiste uitstraling heeft. Maar welke wanddecoratie moet je kiezen? Er is tegenwoordig zoveel keus in materiaal en designs. Inspiratie voor materiaal en stijlen lees je in deze blog!

Stap 1: Materiaalkeuze

Een uitstraling dat goed past bij jouw huis. Dat begint natuurlijk bij wanddecoratie! Er zijn verschillende materialen waar je uit kan kiezen om aan jouw wand op te hangen: 

Ingelijste posters

Leuke hal wanddecoratie zijn ingelijste posters! Zoek een aantal leuke posters uit die een verlengstuk zijn van de stijl van jouw huis en creëer zo jouw eigen fotowand. Fotowand inspiratie kan je hier vinden. En mocht je ineens van stijl willen veranderen of zie je ineens andere leuke posters, kun je dit makkelijk verwisselen. Zo heeft jouw hal zonder enige moeite weer een nieuwe uitstraling!

Plexiglas

Voor een exclusieve uitstraling is plexiglas uitermate geschikt als hal wanddecoratie. Het heeft een goede beeldkwaliteit waardoor de kleuren scherp naar voren komen en het meer diepte biedt. Dus om de wand van jouw hal er uniek uit te laten zien is plexiglas een juiste keuze!

Canvas

Zoek je hal wanddecoratie wat jarenlang meegaat en wat er stijlvol uitziet? Dan is een canvasdoek als wanddecoratie wat voor jou! Het is licht van gewicht en door de vezels in het canvasdoek heeft het een natuurlijke uitstraling. 
Wanddecoratie hal

Stap 2: Kies een design stijl

Na de materiaalkeuze is het tijd om de stijl van jouw wanddecoratie te kiezen. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende stijlen waardoor het lastig is om een stijl te kiezen en hoe dit leuk te combineren valt. Welke stijlen zijn nou leuk om als hal wanddecoratie te gebruiken?

• Beroemde schilders

Helaas hebben we het geld niet voor de originele versie van bekende schilderijen, maar met de kunstwerken van beroemde schilders kom je ook al een heel eind! Zoek jouw favoriete kunstwerken en hang dit op in de hal. Zo is jouw hal jouw eigen museum! 

 Line Art

Wat een opkomende trend is op het gebied van hal wanddecoratie,  is Line Art! Zoek je een minimalistische uitstraling als hal wanddecoratie waar je rustig van wordt zodra je binnenkomt? Dan is Line Art wat voor jou. Onze Line Art collectie vind je hier.

 Steden en kaarten

Ben jij een echte liefhebber van jouw stad? Hang dan jouw stad, of een toeristische attractie afgebeeld op de poster, plexiglas of canvas aan jouw muur! Zo laat jij in ieder geval met trots zien dat je van jouw stad houdt. Onze collecties met steden en kaarten vind je hier.
Hal wanddecoratie

 Beroemdheden en films

Je herkent het wel: we hebben allemaal een serie of film te vaak gekeken, waardoor we quotes in ons dagelijks leven gebruiken en de acteurs adoreren. Hoe leuk is het dan om als hal wanddecoratie dit aan jouw muur te hangen! Met deze beroemdheden collectie hang jij jouw favoriete beroemdheden of films aan de wand.

 Eigen ontwerp insturen

Bij Walljar kan je jouw eigen foto’s laten bedrukken en inlijsten! Voeg deze foto’s toe aan jouw fotowand om het zo nog persoonlijker te maken.

Stap 3: Hal wanddecoratie ophangen

Nu je de jouw materiaal, stijl en prints hebt uitgekozen is het tijd om de hal wanddecoratie op te hangen! Wanneer je verschillende posters hebt besteld, is het handig om dat van te voren op de grond te leggen. Zo kun je zelf passen en meten voor een leuke indeling. Hang vervolgens de ingelijste wanddecoratie op, en geniet van jouw nieuwe hal wanddecoratie!
Wanddecoratie hal

Bekijk al onze hal wanddecoratie collecties!

Zoek jouw favoriete combinaties uit tussen al onze collecties. Je kunt al onze producten hier vinden. Succes!

Ruimtes