Line art posters

Line art posters met eenvoudige lijnen en lijnkunst is een makkelijke manier om meer trendy kunst in huis te halen. Met deze line art posters kun je er zeker van zijn dat je een huis hebt waar je de trends van het interieur bijhoudt. Als je houdt van een minimalistische stijl, zouden deze posters uit de line art collectie wel eens je perfecte match kunnen zijn! Kijk mee welke stijlen line art Walljar is haar collectie heeft!

Wedding line art poster

Ben jij ook iemand die liever geen geld cadeau doet? Dan hebben wij het perfecte bruiloft cadeau voor jou: wedding line art! Zo zal het stel elke dag weer herinnerd worden aan hun prachtige dag!

line art poster

Fotografie line art poster

Hier hebben we net een ander tintje gegeven aan fotografie kunst, we hebben namelijk line art toegevoegd! Hoe vet zijn deze posters!

line art poster

Woman line art poster

Een hele collectie vol met vrouwen kunst, zo kun je de silhouetten van verschillende vrouwen terugvinden op een nude verfachtige achtergrond. Deze posters behoren zeker tot de bestsellers van Walljar!

line art poster

Dieren line art poster 

Als je houdt van een minimalistische stijl, zou deze line art poster wel eens je perfecte match kunnen zijn! Het minimalistische, hand getekende ontwerp werkt goed in de kinderkamer. Dit design is er in een donkere en lichte versie en is te verkrijgen op de materialen poster, canvas en plexiglas.
Dieren line art

Voor welke line art poster ga jij?

Laat het ons weten en tag ons in jouw interieur post met #walljar. Zo zullen wij jouw post uitlichten!

Collecties