Mooie posters woonkamer

Ben jij jouw woonkamer aan het (her) inrichten en op zoek naar wanddecoratie? Dan zijn deze 10x mooie posters woonkamer misschien wel wat voor jou. Doe inspiratie op en koop jouw favoriete poster!

1.Piet Mondriaan - Compositie No. IV

Deze Nederlandse kunstschilder heeft heel wat bekende werken gemaakt. Hij stond bekend om zijn abstracte en non/figuratieve kunst. Zo is dit ook een van zijn bekendste kunstwerken: Piet Mondriaan - Compositie No. IV. Qua kleuren is de poster niet te druk en zal het zeker een van de mooie posters voor in de woonkamer zijn.

Mooie posters woonkamer

2.Mooie posters woonkamer: Blue Hills

Een drieluik schilderij is altijd een goed idee als je graag wilt dat de verschillende schilderijen goed op elkaar aansluiten. Zo houd je het geheel rustig, maar heb je toch interessante posters aan de muur hangen. Op dit voorbeeld zie je het drieluik schilderij van Blue Hills.

Mooie posters woonkamer

3.William Morris - Honeysuckle

In de selectie van mooie posters woonkamer kan deze zeker niet ontbreken. De meesten kennen hem wel van zijn behang. Zo zijn de prints van William Morris omgetoverd tot vette ingelijste posters. Op dit voorbeeld zie je een van onze bestsellers William Morris - Honeysuckle.

Mooie posters woonkamer

4.Burning Man

Hoe vet is het om een herinnering aan een ervaring die je hebt meegemaakt aan de muur te hangen? Dat kan als jij naar burning man bent geweest met deze Burning Man poster! Daarnaast kun je deze burning man poster ook gewoon ophangen als je er niet bent geweest. Wist je dat er een mooi verhaal achter deze afbeelding zit? Lees er meer over in deze blog.

Mooie posters woonkamer

5.Hollywood Street

De Hollywood Street is een toegankelijk schilderij voor de mooie posters woonkamer serie. Doordat de afbeelding mooi is ingelijst met een wit kader en er natuurlijke kleuren zoals groen, bruin en blauw in de afbeelding terugkomen, staat dit schilderij in elk interieur goed!

Mooie posters woonkamer

6.Stadskaart Rotterdam Centrum III

Met deze poster kun je niet fout gaan, de Stadskaart Rotterdam Centrum III is er in twee kleuren te verkrijgen (wit en zwart) waardoor het altijd wel in een woonkamer past. Naast de stadskaart van Rotterdam hebben wij natuurlijk ook nog genoeg andere steden afgebeeld op een stadskaart. Bekijk het in deze collectie.

Mooie posters woonkamer

7.Mooie posters woonkamer: Liggende Schotse Hooglanders

Eén van de klassiekers in onze collectie: de Schotse Hooglanders! Deze leuke beesten worden vaak groots opgehangen in de woonkamer. Zo ook in dit voorbeeld, de zwart-wit poster is een echte eyecatcher! Voor welk formaat Liggende Schotse Hooglanders ga jij?

Mooie posters woonkamer

8.Vincent van Gogh - Zonnebloemen II

Van Gogh en zijn gedetailleerde kunstwerken: prachtig! Deze mooie posters staan goed in een rustige woonkamer. Zo zal het niet te druk worden in jouw interieur, maar zal de nadruk echt op de wanddecoratie liggen in de woning. Hieronder kun je de mooie posters woonkamer van Vincent van Gogh - Zonnebloemen II zien.

Mooie posters woonkamer

9.New York - Brooklyn Bridge

Een perfecte ingelijste poster voor in een stoere industriële woning. De kabels van de New York - Brooklyn Bridge geven dimensie aan jouw woning. Daarnaast past een zwart-wit poster natuurlijk bij alle andere kleuren in de woning. Super easy om zo wanddecoratie te combineren!

Mooie posters woonkamer

10.Big Bend National Park

Dit prachtige park in Texas, de Verenigde Staten is een mooi natuur schilderij. Een natuur schilderij creëert een ruimtelijk gevoel in huis. Zo ook deze poster van Big Bend National Park waarop een weg in de bergen te zien is. 

Mooie posters woonkamer

Nog meer mooie posters woonkamer zien?

Bekijk dan onze gehele collectie posters en vind jouw favoriete poster nu!

CollectiesRuimtes