Collectie uitgelicht: Jungle fotobehang - Walljar

Voor de echte natuurliefhebbers is jungle fotobehang de perfecte keus. Je voelt je thuis  in de natuur tussen veel groen. Bij Walljar hebben we een grote collectie jungle fotobehang. Zowel vlies fotobehang als zelfklevend fotobehang. 

De urban jungle woontrend

Een trend die wij voorlopig nog niet zien gaan is urban jungle. Bij deze trend zorg je er met veel groen en natuurlijke materialen voor dat je huis niet meer zo stads aanvoelt, maar meer alsof je je midden in de natuur bevindt. Denk aan veel planten, hout en andere natuurlijke materialen in combinatie met een rustig kleurenpalet. Urban jungle is een spannende mix tussen industrieel en botanisch. Denk aan veel planten, hout en andere natuurlijke materialen in combinatie met een rustig kleurenpalet. 

Groen moet je doen

Jungle fotobehang is het perfecte middel om je eigen urban jungle mee te beginnen. Het is de perfecte basis om de natuur mee in huis te brengen. Als je niet echt groene vingers hebt, maar wel de jungle in huis wilt halen dan ga je voor jungle fotobehang van Walljar. Zo hoef je niet gelijk honderd planten in huis te halen. 

Zelfklevend jungle fotobehang 

Bij Walljar heb je de optie om te kiezen uit de collectie fotobehang of de collectie zelfklevend fotobehang. Bij zelfklevend fotobehang is de foto aangebracht op zelfklevend folie, waardoor het makkelijk is aan te brengen op de muur. Hieronder een selectie van ons zelfklevend jungle fotobehang. Ons zelfklevende fotobehang is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 98 x 70 cm
  • 147 x 105 cm
  • 196 x 140 cm
  • 245 x 175 cm
  • 294 x 210 cm
  • 392 x 280 cm
  • 441 x 315 cm

De beschikbare formaten kunnen per design verschillen. 

Zelfklevend fotobehang Mountain Jungle

Verschillende soorten planten met bergen op de achtergrond geven je het gevoel dat je even op een mooie reis bent. De gedempte groentinten maken jungle fotobehang Mountain Jungle de perfecte basis voor bijvoorbeeld je slaapkamer. Mountain Jungle fotobehang is ook verkrijgbaar als vliesbehang. 

Jungle fotobehang

Zelfklevend fotobehang Green Story

Op Jungle fotobehang Green Story staan grote groene bladeren. Maar door de overloop naar een deel zonder bladeren is het niet te veel. Als je dit behang achter je bank in de woonkamer plaatst, lijkt het net of de bladeren over je heen kunnen vallen. Zijn de bladeren aan de bovenkant je iets te druk? Plaats het jungle fotobehang dan andersom, waardoor het lijkt alsof de bladeren uit de grond komen. 

Jungle fotobehang

Wist je dat: het woord jungle is afgeleid van het woord jangal uit het Hindi. In de 18e eeuw hebben de Engelse dit in India overgenomen en werd het jungle. Het woord jangal betekende onbruikbaar verwilderd land.

Jungle fotobehang Banana Jungle 

Bananenbladeren vormen de basis voor dit prachtige jungle fotobehang. Net als bij het behang Mountain Jungle zijn hier gedempte kleuren gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de bladeren in het design van Banana Jungle niet te overweldigend zijn in je interieur. 

Jungle fotobehang

Jungle fotobehang Rainforest in the Fog

Maak van je slaapkamer een tropisch regenwoud met dit prachtige jungle fotobehang. Met Rainforest in the Fog op de wand is het net alsof je van je slaapkamer zo de jungle in kunt lopen. 

Jungle fotobehang

Jungle fotobehang In the Thicket

Ben je juist op zoek naar een donkerder jungle fotobehang. Dan is In the Thicket het perfecte jungle fotobehang voor jou. Donkere groentinten geven sfeer en zorgen voor een stoere jungle kamer. 

Jungle fotobehang

Ons vlies fotobehang is verkrijgbaar in de volgende maten: 

  • 100 x 70 cm 
  • 150 x 105 cm
  • 200 x 140 cm
  • 250 x 175 cm
  • 300 x 21 cm
  • 400 x 280 cm
  • 450 x 315 cm 

De beschikbare formaten kunnen per design verschillen. 

Shop jouw jungle fotobehang nu bij Walljar

Heb je je keuze kunnen maken? Ga je voor rustige gedempte groentinten of mag het van jou wel knallen? Wat je ook kiest, in ons ruime assortiment jungle fotobehang ga je het vast vinden. 

Collecties