wanddecoratie mooi houden

We willen allemaal dat onze wanddecoratie er mooi uitziet, maar soms kan het moeilijk zijn om dat doel te bereiken. Of je nu te maken hebt met kinderen of huisdieren, of gewoon wilt dat je huis er op zijn best uit blijft zien, er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je wanddecoratie mooi blijft. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen.

Zijn er speciale onderhoudsinstructies om mijn wanddecoratie mooi te houden?

Als je hebt geïnvesteerd in mooie wanddecoratie, zorg dan dat die er op zijn best uit blijft zien met de juiste onderhoudsinstructies. Regelmatig afstoffen en voorzichtig schoonmaken houdt je wanddecoratie jarenlang mooi. Pas op dat je niets schurend gebruikt om oppervlakken schoon te maken, want dat kan de afwerking of glans van delicate decoraties beschadigen. Als je decoratieve voorwerpen een speciale afwerking hebben, let er dan extra op dat ze blijven glanzen - gebruik gespecialiseerde schoonmaakmiddelen die de afwerking of de kleur niet aantasten. Tenslotte, zorg ervoor dat alle ingelijste kunst stevig wordt opgehangen met kwaliteits haken en houd het uit direct zonlicht, dat na verloop van tijd kan verbleken. Als je deze eenvoudige stappen volgt, blijven je muren er jarenlang prachtig uitzien!
wanddecoratie mooi houden

Hoe maak ik mijn wanddecoratie goed schoon?

Je muur versieren met wanddecoratie kan elk huis of kantoor verlevendigen, maar het is belangrijk om ze goed schoon te maken en te onderhouden zodat ze in de beste staat blijven. Afhankelijk van het materiaal van de wanddecoratie en de schoonmaak behoefte zijn er enkele tips die het schoonmaken van wanddecoratie eenvoudiger kunnen maken. Zo kunnen wanddecoraties van stof veilig worden schoongemaakt met een stofzuigerborstel, terwijl wanddecoraties van hout moeten worden afgeveegd met een vochtige doek. Bovendien kunnen stukken met vuil of stofophoping een allesreiniger nodig hebben, en wanddecoraties die naar verwaarloosd neigen kunnen een extra schrobbeurt nodig hebben met een borstel met zachte haren. Met het juiste onderhoud van welk type wanddecoratie je ook kiest, zal je wanddecoratie er jarenlang fris uitzien!

Wat is de hoogste kwaliteitsnorm voor de afdrukken van Walljar?


Bij Walljar streven we ernaar onze klanten de beste kwaliteit prints te leveren. Onze hoogste prioriteit is het leveren van poster afdrukken van de hoogst mogelijke kwaliteit met hoge resolutie, kleurvaste inkt en duurzaam papier. We gebruiken eersteklas mat papier voor een maximale levensduur en levendige kleuren. Elke poster wordt gedrukt met milieuvriendelijke en niet-giftige inkt die levendige kleuren produceert wanneer hij op elk wandoppervlak wordt opgehangen. De kwaliteitsnorm bij Walljar is het garanderen van echte kleurnauwkeurigheid zonder verlies van details of resolutie tijdens het drukken, zodat elke poster er eersteklas uitziet en aanvoelt.
wanddecoratie mooi houden

Hoe lang gaat mijn Walljar print mee zonder te vervagen of achteruit te gaan?

Walljar’s prints zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus je kunt verwachten dat je print er net zo mooi uitziet als op de dag dat je hem kocht. Onze druktechnologie gebruikt ongelooflijke details en inkten van de hoogste kwaliteit die UV-bestendig zijn - zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe lang je afdruk meegaat! Wij verzekeren uitstekende kwaliteit voor al onze posters en schilderijen en garanderen jarenlang tegen vervaging of aantasting. Wees gerust, met Walljar gaan we verder dan dat om ervoor te zorgen dat je print de tand des tijds kan doorstaan.

10 x onderhoudsinstructies om mijn wanddecoratie mooi te houden


Om alles nog even samen te vatten hebben wij de 10 meest belangrijke onderhoudsinstructies nog eens op een rijtje gezet. Succes!

  1. Stof regelmatig af met een zachte, droge doek.
  2. Oppervlakken voorzichtig schoonmaken met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.
  3. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of chemicaliën die de afwerking of glans van delicate decoraties kunnen aantasten.
  4. Zorg ervoor dat alle frames stevig zijn opgehangen met kwaliteitshaken om per ongeluk vallen te voorkomen.
  5. Houd decoraties uit de buurt van direct zonlicht, dat na verloop van tijd vervaging kan veroorzaken.
  6. Gebruik gespecialiseerde schoonmaakmiddelen om de afwerking en de kleur van decoratieve voorwerpen te behouden.
  7. Houd alle muurkunst uit de buurt van vocht, stoom of andere vloeistoffen die het kunnen beschadigen.
  8. Vermijd het gebruik van sterke lijm bij het ophangen van kunstwerken, omdat die moeilijk te verwijderen kan zijn.
  9. Plaats beschermende bekleding om muurkunst te behoeden voor stof of vuil.
  10. Controleer op tekenen van slijtage, zoals losse naden, vervaging, barsten enz. en zo nodig vervangen.

Volg deze tips om je muurkunst nog jaren mooi te houden!

Nu je weet hoe je de perfecte wanddecoratie mooi houdt, is het tijd om te winkelen! 


Walljar heeft een brede selectie prints in verschillende stijlen, dus je vindt zeker iets waar je van houdt. Bovendien zorgt ons printproces voor hoge kwaliteit en langdurige duurzaamheid, zodat je jarenlang van je nieuwe kunst kunt genieten. Waar wacht je nog op? Winkel nu en maak je huis stijlvoller dan ooit tevoren!

Tips & tricks