Groene schilderijen

Groen, de kleur van leven, vernieuwing, natuur en energie. De kleur brengt leven in je woonkamer en je wordt er vrolijk van. De rustgevende en ontspannende groene schilderijen kunnen jou thuis helemaal laten relaxen wanneer je na een zware werkdag op de bank ploft. 

Alternatief voor planten

Ben jij toevallig iemand die altijd zijn planten vergeet water te geven? Wees niet getreurd! Je hebt nooit meer dode plantjes als je bloemen schilderijen of een planten schilderij koopt. Bestel daarom nu jouw groene schilderijen en maak jouw huis helemaal af!

Groene schilderijen in jouw interieur!

Groene schilderijen geven je huiskamer leven. Er zijn veel manieren en verschillende kleuren groen om in je interieur toe te passen. Ze kun je hier en daar wat plantjes in je interieur plaatsen. Maar je kunt natuurlijk ook een muur groen verven of een groen meubelstuk in je interieur plaatsen. Bovendien kun je ook denken aan een mooie groene wanddecoratie van bijvoorbeeld een landschap, bloem of plant. Hieronder hebben wij een aantal groene schilderijen uit onze collecties uitgelicht:

1. Landschappen schilderijen

Groene schilderijen

Ben jij nou helemaal gek op reizen en zie je graag de mooiste landschappen? Dan is de ‘’Northern Lights Skagsanden Beach'' uit onze landschappen collectie een prachtig groen schilderij voor jou! Ontdek de collectie nu!

2. Bloemen schilderijen

Groene schilderijen

Houd jij van gekleurde prints? De ‘’Syringa vulgaris’’ uit Walljar bloemen collectie is een mooi bloemen schilderij met groene tinten. Deze groene schilderijen passen perfect in de woonkamer! 

 

3. Planten schilderijen

Groene schilderijen  

Ben jij toch iemand die meer van de planten posters is? Dan raden wij de ‘’Leaf Water Drops’’ uit onze planten collectie aan. Dit is een opvallende print met veel groen en details!

Groene meubels en muren

Groene meubels geven je huis meer warmte en leven. Het is goed te combineren met witte/bruine meubels en muren. Dit versterkt het knusse gevoel van een woon- of slaapkamer!

Als we naar de muren kijken, kun je deze prima groen verven. Donkergroen maakt de kamer erg knus en gezellig. Lichtgroen zorgt juist voor meer licht in de kamer en is wat minder overheersend. De kamer oogt door lichtgroen groter en levendiger. 

Het fijne aan de kleur groen, in tegenstelling tot andere kleuren, is dat je er heel veel andere kleuren bij kunt matchen. Zo kun je bijna elke kleur met groen matchen, zelfs roze en andere groentinten! Er zijn dus tal van opties die je kunt kiezen om jouw woonkamer op te fleuren. Kies wat het beste bij jouw interieur past!

Houd jij ook zo van de kleur groen?

Bestel nu jouw groene schilderijen in de collecties wanddecoratie van Walljar! De schilderijen zijn te verkrijgen op poster, canvas en plexiglas.

Collecties