Foto op canvas

Als je erover denkt om een canvas schilderij aan je interieur toe te voegen, heb je waarschijnlijk wat vragen. Canvas schilderijen zijn een geweldige manier om kleur en persoonlijkheid toe te voegen aan elke kamer, maar ze kunnen ook een beetje intimiderend zijn als je niet zeker weet wat je doet.

Vrees niet! In deze blogpost beantwoorden we al je vragen over canvas schilderijen, van hoe je het juiste formaat kiest tot hoe je ze aan je muur hangt. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je een expert in het kiezen en tentoonstellen van canvas schilderijen in je huis. Laten we beginnen!

Hoe wordt digitale kunst op een canvas schilderij gedrukt?

Digitale kunst wordt een steeds populairdere vorm van kunst, waarbij steeds meer kunstenaars gebruik maken van digitale schilder- en fotobewerkingssoftware om hun visie tot leven te brengen. Een manier om deze digitale kunstwerken tastbaar te maken is door ze af te drukken op canvas. Door foto's op canvas af te drukken met de modernste printers kan de kunstenaar levendige kleuren en scherpe details produceren, en tegelijkertijd een uniek formaat creëren dat aan de muur kan worden opgehangen alsof het een ander traditioneel kunstwerk is. 
Foto op canvas

Hoe kies ik het juiste formaat canvas schilderij voor mijn huis of kantoorruimte?

Als je moet beslissen welke foto op canvas het juiste formaat heeft voor je huis of kantoorruimte, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. De grootte is natuurlijk belangrijk, maar denk ook aan de aandachtspunten van de foto:

  • Zijn er bepaalde kenmerken in de foto waarvan je zeker wilt zijn dat ze opvallen? 
  • Wil je dat de foto een hele muur vult en een centraal punt wordt in een kamer, of alleen een accent bij een andere kunstwand? 
  • Misschien moet je ook rekening houden met de hoeveelheid licht die op elke foto op doek valt; te veel licht kan kleuren vervagen en details in de foto onduidelijk maken. 

Als je met al deze punten rekening houdt, kun je de perfecte foto op canvas uitzoeken die goed in je ruimte past.

Is het mogelijk om een canvas schilderij van Walljar op maat te maken?

Walljar biedt een reeks prachtige canvas schilderijen aan die klanten kunnen aanpassen aan hun individuele smaak en stijl. Met meer dan 2000 opties voor canvas schilderijen is het gemakkelijk om de perfecte look voor elke kamer te vinden. Elk canvas schilderij wordt met uitzonderlijke zorg gemaakt, zodat je verzekerd bent van een prachtig stuk dat een uniek karakter in je huis brengt. Met onze aanpassingsopties kun je de grootte en formaat kiezen, zodat je canvas schilderij een echte weerspiegeling van je persoonlijkheid is! 

Wij helpen je graag bij het maken van je droom schilderij op doek - dus waar wacht je nog op? Word creatief en ontdek vandaag nog onze selectie canvas schilderijen!
Foto op canvas

Zijn er verzorgings- en onderhoudstips die ik moet weten voor mijn nieuwe canvas schilderij?

Bij het schoonmaken van je nieuwe canvas schilderij wil je extra voorzorgsmaatregelen nemen. Afhankelijk van de gebruikte verf moet je misschien wat voorzichtiger te werk gaan bij het schoonmaken ervan. Over het algemeen zijn er echter een paar dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat je schilderij in ongerepte staat blijft. 

  • Zorg ervoor dat je met een vochtige doek schoonmaakt en vermijd het gebruik van chemische of schurende schoonmaakmiddelen. 
  • Houd je canvas schilderij uit de buurt van hoge luchtvochtigheid, want ook dat kan de levensduur drastisch beïnvloeden. 

Met deze verzorgings- en onderhoudstips in gedachten kun je ervoor zorgen dat je canvas schilderij er nog jaren even mooi uitziet!

Biedt Walljar ook grote canvas schilderijen aan?

Bij Walljar zijn grote canvas schilderijen te vinden in alle soorten en maten! Breng je ideeën tot leven met onze ruime keuze aan grote canvas schilderijen van hoogwaardige materialen. Van levendige bloemmotieven tot verbluffende abstracte kunst, we hebben voor ieder wat wils! Onze grote canvas schilderijen zijn het perfecte middelpunt voor elke kamer en brengen warmte en karakter in elke ruimte. Begin vandaag nog met het maken van je grote meesterwerk voor een geheel unieke look die jouw verhaal vertelt.

Shop jouw favoriete foto op canvas nu!

Nu je weet hoe we je foto's op canvas afdrukken, en ook een paar tips voor het kiezen van het juiste formaat en het verzorgen van je nieuwe schilderij, is het tijd om te beginnen met bladeren in onze collectie van meer dan 2000 designs. Kun je niet precies vinden wat je zoekt? We bieden ook afdrukken op maat aan, zodat je een uniek kunstwerk voor je huis of kantoor kunt maken. Mail gewoon de foto die je op canvas wilt laten afdrukken en selecteer de afmetingen en de lijst van je voorkeur. Ons team van ervaren drukkers doet de rest en zorgt ervoor dat je afdruk op doek binnen een paar dagen klaar is voor verzending. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met winkelen!

Materialen