10x betaalbare wanddecoratie in de sale die je niet mag missen! - Walljar

Of je nu op zoek bent naar betaalbare wanddecoratie, stijlvolle woninginrichting, of iets speciaals om je woonruimte op te leuken, dit is het moment om een koopje te pakken! We hebben 10x sale items verzameld die je niet mag missen. 

William Morris - Strawberry Thief (Poster - 20 x 30 cm)

Voor betaalbare wanddecoratie mag je deze poster met het iconische Strawberry Thief ontwerp van William Morris niet missen. William Morris is een bekende Britse ontwerper die iconische patronen en ontwerpen maakte, zoals Strawberry Thief. Zijn werk heeft een tijdloze kwaliteit die een geweldige aanvulling is voor elk huis. Door een stuk van zijn werk te bezitten, kun je genieten van betaalbare luxe en een unieke stijl. Deze poster meet 20 x 30 cm en is gedrukt op 260 grams papier. Koop het nu met 50% korting tijdens onze uitverkoop!

Betaalbare wanddecoratie

Paul Klee - Temple Gardens (Poster ingelijst - 30 x 45 cm)

Deze prachtige Paul Klee poster is perfect om een vleugje kunst toe te voegen aan elke kamer. Paul Klee was een Zwitsers-Duitse kunstenaar die bekend staat om zijn unieke stijl. Van zijn werken wordt vaak gezegd dat ze vol beweging en humor zitten, en een fantasierijk gebruik van kleur en vormen bevatten. Hij experimenteerde graag met verschillende materialen en technieken, waardoor elk werk echt bijzonder werd. Het schilderij Temple Gardens zal er prachtig uitzien in zijn zwarte lijst van 30 x 45 cm. Koop deze ingelijste poster nu voor maar €21.50!


Betaalbare wanddecoratie

Betaalbare wanddecoratie: Desert Sunrise (Poster ingelijst - 60 x 90 cm)

Deze poster is een geweldige betaalbare manier om wat kleur en leven in elke kamer te brengen. Hij toont een prachtig woestijnlandschap met zonsopgang en prachtige kleuren. Koop hem nu in zijn zwarte lijst van 60 x 90 cm met 50% korting!

Betaalbare wanddecoratie

Drie Palmbomen (Canvas 80 x 120 cm)

Deze canvas art print toont een prachtig strand landschap met drie palmbomen. Met een afmeting van 80 x 120 cm geeft dit doek een prachtig accent aan elke muur. Koop dit design nu tijdens de uitverkoop en laat je huis er geweldig uitzien!

Betaalbare wanddecoratie

Boho Desert (Drieluik schilderij canvas - 70 x 100 cm)

Dit prachtige drieluik schilderij verdient het om in je huis te hangen! Het toont een woestijnlandschap met boho patronen en kleuren. Met zijn afmetingen van 70 x 100 cm per schilderij is dit design de perfecte betaalbare manier om een echte statement te maken in jouw kamer. Shop Boho Desert nu met 50% korting!

Betaalbare wanddecoratie

Betaalbare wanddecoratie: Abstract Pot Shadow (Canvas - 30 x 45 cm)

Op dit prachtige abstracte schilderij staat een nude kleurige pot met een interessante schaduw. Je kunt het aan elke muur hangen voor een betaalbare maar verbluffende look. Bestel dit schilderij nu voor €24.99!

Betaalbare wanddecoratie

Fotobehang - At Dawn (400 x 280 cm)

Transformeer elke kamer met dit geweldige fotobehang met prachtige bloemen. Met zijn afmetingen van 400 x 280 cm geeft dit behang een unieke uitstraling aan je muren. Koop het nu tijdens onze uitverkoop en geniet van 50% korting!

Betaalbare wanddecoratie

Venetië (Poster ingelijst - 20 x 30 cm)

Op deze betaalbare ingelijste poster staat een prachtige opname van Venetië met de gebouwen en kanalen op de achtergrond. Hij meet 20 x 30 cm, waardoor hij perfect is voor elke kamer. Koop de ingelijste poster nu voor maar €16.50!

Betaalbare wanddecoratie

Gustav Klimt - Church in Cassone (Poster ingelijst - 50 x 70 cm)

Op deze ingelijste poster staat het iconische schilderij van Gustav Klimt, Kerk in Cassone. Gustav Klimt was een Oostenrijkse symbolistische schilder die iconische stukken maakte zoals De kus en Portret van Adele Bloch-Bauer. Van zijn werken wordt vaak gezegd dat ze vol emotie, beweging en intense kleuren zitten. Door een stuk van zijn werk te bezitten, kun je genieten van betaalbare luxe en een unieke stijl. Afgedrukt op 260 grams papier en ingelijst met een zwarte lijst van 50 x 70 cm, zal dit betaalbare wanddecoratie tijdloos ogen in elke kamer. Koop nu een gustav klimt poster tijdens onze uitverkoop!

Betaalbare wanddecoratie

Bocas del Toro - Panama (Poster ingelijst - 50 x 70 cm)

Een prachtige opname van Bocas del Toro in Panama. Deze poster is ingelijst met een zwarte lijst van 50 x 70 cm, waardoor het de perfecte betaalbare wanddecoratie is. Mis deze geweldige poster niet tijdens onze uitverkoop, nu met 50% korting!

Betaalbare wanddecoratie

Betaalbare wanddecoratie shoppen bij Walljar

Dit zijn slechts enkele van de geweldige items die je kunt vinden op onze webshop. Dus mis deze 10x betaalbare wanddecoratie nu niet met 50% korting tijdens onze uitverkoop - je zult er geen spijt van krijgen!

 

Collecties