drieluik schilderij

Een nieuwe trend in de wereld van wanddecoratie: drieluik schilderijen. Een schilderij met drie losse panelen. Dit geeft meteen een unieke look in de woonkamer of slaapkamer! Kijk mee naar de drieluik schilderijen in onze collectie.

De drieluik schilderijen designs van Walljar

De nieuwe collectie drieluik schilderijen bestaan uit abstracte designs die landschappen voorstellen. De designer heeft voor veel verschillende kleuren gekozen, die goed aansluiten bij meerdere woonstijlen. Zo kun je de felle kleuren ophangen in een moderne woonstijl waar veel gebruikt wordt gemaakt van wit en neutrale kleuren, de pastelkleuren passen goed bij een landelijke woonstijl en boho kleuren zullen goed staan in een bohemian woonstijl. 

Een echte eyecatcher aan de muur!

In de designs kun je terugzien dat er gebruik is gemaakt van schaduw zodat er meer diepte wordt gecreëerd. Zo zal de kunst aan de muur er echt uitspringen en een eyecatcher in de kamer zijn. Hieronder kun je een aantal voorbeelden van onze drieluik schilderijen uit de collectie in een interieur zien:

Desert Hills

In dit design is gebruik gemaakt van vintage bruine, gele en groene kleuren. Je ziet in het middelste schilderij een zonnetje terugkomen die net boven de bergen staat. Bestel deze wanddecoratie: ’Desert Hills bundel’ of ‘Desert Hills III’ nu bij Walljar.

drieluik schilderij

Green Waves

In het design ‘Green Waves bundel’ of ‘Green Waves II’ lijken de bergen net op water. Het leuke aan abstracte schilderijen is dat je jouw eigen fantasie kan gebruiken in wat het voor jou voorstelt. Met dit drieluik schilderij aan de muur zal je jezelf en bezoek zeker inspireren.

drieluik schilderij

Purple Desert

De ‘Purple Desert bundel’ of ‘Purple Desert III’ springt er echt uit in deze collectie. De designer heeft gebruik gemaakt van dezelfde paarse kleuren in verschillende tinten. Door de kleuren zal dit design ook erg leuk staan in een kinderkamer. 

drieluik schilderij

De verschillende ruimtes om een drieluik schilderij in op te hangen

De drieluik schilderijen zijn voor verschillende ruimtes een leuke optie, zo kan het boven de bank of eettafel in de woonkamer mooi staan. In de gang als jouw eigen unieke galerij of in de slaapkamer boven het bed. Daarnaast kunnen de abstracte landschappen ook erg lief staan in de kinderkamer. Door de verschillende kleuren zal er vast wel één tussen zitten met de lievelingskleur van jouw kindje.

Koop een bundel of een los design

Alle fotowanden zijn te verkrijgen in een bundel of als aparte individuele designs. De driedelige kunst aan de muur is te verkrijgen als poster, ingelijste poster, canvas of plexiglas. Wanneer je interesse hebt in één van de designs apart kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@walljar.com, via de livechat of te bellen naar +3110-2613977. Dan zullen wij zo snel mogelijk met jouw verzoek aan de slag gaan!

drieluik schilderij

Kies jouw favoriete drieluik schilderij nu uit!

Naast de voorbeelden in deze blog hebben wij nog veel meer varianten van drieluik schilderijen. Kies de abstracte landschap schilderij in de kleuren die mooi aansluiten bij jouw huidige interieur. Bekijk de collectie hier!

CollectiesFotowanden