NAC Breda poster

NAC Breda is een unieke voetbalclub in Nederland. Met haar Bourgondisch imago valt NAC zelfs onder de favoriete uitwedstrijden van fans. Elke thuiswedstrijd is weer een feest en dat is iets wat iedereen in Breda minstens één keer in zijn of haar leven moet meemaken. Wil jij een unieke Breda poster aan de muur? Ga dan snel naar onze collectie en haal jouw favoriete prints in huis!

De NAC Breda poster collectie

Walljar biedt historische posters aan van voetbal in Breda. Zo hebben wij het Rat Verlegh Stadion beschikbaar op plexiglas, canvas en poster. Deze voetbaltempel uit Breda is sinds 1996 de thuisbasis van NAC Breda en biedt elke thuiswedstrijd plaats aan de Yellow Army bestaande uit 19.000 enthousiaste NAC Breda fans die hun ploeg naar de overwinning schreeuwen.

Wist je dat?
Gedurende één seizoen gaat er in Breda zo’n 200.000 liter bier doorheen tijdens de thuiswedstrijden van de club. Of NAC nu in de Eredivisie speelt of een treetje lager in de Keuken Kampioen Divisie, de sfeer bij elke thuiswedstrijd is uniek en een typisch stukje Breda dat je gezien en ervaren moet hebben.

Verder hebben we vele vintage posters uit de geschiedenis van NAC Breda. Prints van de promotie uit ’66, de bekerwinst uit 73 en prints van schitterende overwinningen op de topploegen van Nederland. 

Ben jij een fan van
voetbal in Breda? Haal dan nu een Breda poster uit onze collectie in huis en deel jouw passie voor NAC met iedereen!
NAC Breda poster

NAC Breda

Als één van de tien grootste steden van Nederland hoort de stad natuurlijk ook een betaald voetbalclub te hebben. Met NAC is betaald voetbal in Breda al sinds 1956 een realiteit. In dit jaar trad het voor het eerst toe tot de Eredivisie. Sindsdien is NAC een stabiele betaald voetbalclub die vaak in de Eredivisie is uitgekomen, maar NAC heeft helaas ook mindere periode gekend in de Eerste divisie. Maar wat elke fan bij blijft zijn natuurlijk de hoogtepunten, NAC heeft meerdere keren een kampioenschap mogen behalen:

  • Eenmalig Nederlands kampioen (1921)
  • Eenmalig Eerste Divisie kampioen (2000)
  • Eenmalig KNVB-Beker winnaar (1973)

Ook heeft de club meerdere malen Nederland mogen vertegenwoordigen in Europa. Voor het eerst in het seizoen 1964/1965. Tegenstanders waren toen RFC Liège, BSC Young Boys en 1. FC Saarbrücken. Hierna heeft NAC nog zesmaal in Europa mogen spelen, waarvan voor het laatst in 2009/2010. Hierbij heeft de club grote wedstrijden gespeeld tegen topclubs als Rosenborg BK, Newcastle United en Villarreal. 

Hang nu een Breda poster aan je muur!

Heb je jouw favoriete Breda poster van NAC gevonden? Bestel jouw favoriete Breda poster op canvas, plexiglas of poster!

Collecties