Botanische kunst

Ben jij op zoek naar kleurrijke kunst, waar jij jouw huis of kantoor helemaal mee op kunt vrolijken? Dan zit je met botanische kunst helemaal goed. Botanische kunst straalt warmte en gezelligheid uit en is dus ideaal voor in verschillende ruimtes!

Botanische collectie 

De botanische collectie bestaat uit allerlei posters en prints. Wat alle kunst gemeen heeft, is dat het goed werkt jouw huis of kantoor hiermee op te fleuren. In de botanische collectie vind je van alles terug, zoals (drukke) bloemenprints en enkele sierlijke bloemen, maar ook mooie grote groene bladeren en planten (voor een rustiger effect).

Waar hang ik de botanische kunst collectie op?

De botanische kunst collectie kan in veel ruimtes worden gebruikt, aangezien er veel diverse prints in de collectie zitten en planten en bloemen altijd makkelijk te gebruiken zijn! Fleur bijvoorbeeld jouw WC op met de botanische print cactus of hang voor een vrolijk effect de William Morris - Willow Bough print in de keuken. 

Houd je van subtiele botanische kunst?

Voor de liefhebber van botanische kunst op een subtiele manier, zijn er verschillende minimalistische prints in de botanische collectie terug te vinden. Zo zitten er verschillende soorten groene bladeren en planten in de collectie die op een zachte manier overkomen.

Daarnaast zijn er sierlijke bloemen te vinden, die erg vrolijk en subtiel zijn door de manier waarop deze zijn ontworpen. Een kleine botanische touch in huis of op kantoor kan een groot verschil maken. Een ding is zeker en dat is dat elk huis of kantoor wel wat natuur kan gebruiken!botanische kunst

Houd je van aanwezige en drukke botanische kunst?

Wil je echt gaan voor een drukke en kleurrijke print uit de botanische kunst collectie? Ook die zijn te vinden bij Walljar! Wanneer je op zoek bent naar drukke en kleurrijke botanische kunst, zit je helemaal goed met de posters en prints van William Morris. Dit zijn botanische posters en prints met een drukke tekening bestaande uit diverse kleuren en vormen. Ideaal als eyecatcher! 

Combineer de botanische posters met elkaar

De botanische kunst collectie is zeer geschikt om een leuke mengelmoes aan de muur mee te maken. Combineer bijvoorbeeld verschillende groene bladeren voor een subtiel maar aangekleed effect. Of hang twee grote posters van William Morris naast elkaar voor een speels en kleurrijk effect. 

Enthousiast over botanische kunst?

Ben je enthousiast geworden over de botanische kunst collectie en wil jij een botanische print aan de muur? Bekijk de botanische collectie en kies jouw favoriet uit! 

Collecties