Bohemian interieur

De bohemian woonstijl is geïnspireerd door mensen die hebben gekozen voor het leiden van een onbegrensd leven, zoals reizigers, acteurs en schrijvers. De bohemian woonstijl weerspiegelt deze levensstijl met behulp van het tentoonstellen van objecten, kleuren en patronen uit verschillende delen van de wereld. Als je op zoek bent naar een stijl die je echt je eigen kunt maken, dan is dit interieur misschien wel iets voor jou! 

Boheemse kleuren

Hoewel er geen regels zijn als het gaat om bohemian decoratie, zijn warme aardetinten het meest gebruikelijk. Denk aan diepbruin, groen en grijs als basiskleuren, dit kan je dan combineren met paarse, oranje of blauwe accessoires. Je kan hierbij verschillende patronen en texturen mixen. Zo creëer je gemakkelijk de basis voor een bohemian woonstijl!
Bohemian woonstijl

Bohemian decoraties

Een bohemian woonstijl wordt gekenmerkt door de vele bijzondere decoraties. Vaak wordt er gedecoreerd met wandtapijten, karpetten, geweven manden, kussentjes en veel planten! Wil je een wat rustiger interieur? Dan kun je voor natuurlijke kleuren gaan met accenten van goud of zilver. Ook gehaakte kussentjes of decoraties met franjes passen hier perfect bij! 

Je kan een bohemian woonstijl zo gek maken als je wilt. Zo kun je verschillende kleuren, patronen en materialen met elkaar mixen. Doe inspiratie op uit landen als Marokko, Cuba, Turkije, Afrika of Indonesië. Bohemian is een mix van nieuwe en tweedehands items. Vintage past daarom perfect in een bohemian woonstijl

Collecties die passen bij een bohemian woonstijl

Wil je jouw bohemian woonstijl nog gezelliger maken met wanddecoratie? Doe wat inspiratie op! Dit zijn een paar van onze collecties die er goed bij passen. 

Vintage 

Een kenmerkend element in bohemian interieurs is vintage. Je kan daarom ook niet misgaan met het in huis halen van vintage prints. Onze vintage steden of vintage voetbal collectie zou daarom perfect in jouw boho huis passen! 

Over de wereld

Een bohemian interieur heeft decoraties, kleuren en texturen van over de hele wereld. Onze wanddecoratie uit de collectie Afrika of Azië passen daarom ook goed in een bohemian woonstijl

Planten en bloemen

Groen is een geweldige toevoeging in een bohemian woonstijl. Ben je niet zo goed met je planten in leven houden, dan is planten wanddecoratie de perfecte oplossing. Ook kleurrijke bloemen staan goed in een boho interieur!
Bohemian woonstijl

Ontdek meer collecties voor jouw bohemian woonstijl

Meer van onze collecties ontdekken om jouw bohemian woonstijl mee op te fleuren? Ontdek alle collecties hier

Ruimtes