Wanddecoratie blauw

Benieuwd naar de betekenis van de kleur blauw en waarom het een prachtige kleur is om als wanddecoratie in huis te nemen? Wij vertellen je er meer over en geven je stijlvolle inspiratie om jouw interieur een beetje op te spicen! 

De betekenis van de kleur blauw 

Blauw is de kleur van de lucht en de zee en wordt vaak geassocieerd met water en vrede. De kleur symboliseert vertrouwen, wijsheid, loyaliteit, zelfverzekerdheid, intelligentie, geloof en de hemel. 

De kleur blauw wordt daarnaast gezien als een gunstige kleur voor de geest en het lichaam; het vertraagt namelijk de menselijke stofwisseling wat zorgt voor een rustgevend effect! Blauwe wanddecoratie is daarom ook een geschikte kleur voor in de studeer- of werkkamer, omdat het aanzet tot een hogere productiviteit. 

Aziatische blauwe wanddecoratie

Wanddecoratie blauw
 

De schilderijen binnen de Azië collectie helpen jou om weg te dromen naar een prachtige plek. Binnen de collectie kun je verschillende prints vinden met prachtige blauwe kleuren die jouw ruimtes een echte droomsfeer geven! Of je nou iemand bent die geniet van het rondtrekken in bergen en een print met gebergtes kan waarderen of iemand die graag aan het water zit of dobbert op een bootje, deze prints zijn een must-have! 

 

Schilderijen met blauwe wateren 

Wanddecoratie blauw
 

Als je op zoek bent naar rustgevende blauwe wanddecoratie, dan zijn schilderijen met water echt toppers. De wind door je haren, het koude water op je huid en het zand tussen je tenen. Water is een bron van leven, de aarde bestaat is er voornamelijk mee bedekt en wij bestaan er voor een groot deel zelf uit. Deze blauwe wanddecoratie zullen jou laten wegdromen naar dat heerlijke vakantie oord ver weg of die heerlijke dagen aan het strand hier in Nederland. Je kunt de prints vinden in onze landschappen collectie


Schilderijen met pastel blauwe tinten 

Wanddecoratie blauw
 

Hou je meer van pastel kleuren? Deze zachte kleuren kunnen heel nostalgisch voelen en je terugbrengen naar de tijd dat je nog een kind was. Pastelkleuren zie je namelijk veel terug in kinderspeelgoed, kleren en kamers. Ze kunnen je een gevoel van comfort en veiligheid geven; heel bijzonder! 

Deze pastel blauwe wanddecoratie komen uit de filmscene collectie: een collectie vol met iconische scènes van verschillende populaire films! 

 

Ga jij voor blauwe wanddecoratie? 

Is blauwe wanddecoratie hetgeen waar jij voor wilt gaan? Goede keuze! Bekijk gauw al onze prints!

Collecties